Hoppa till huvudinnehåll

Årets julklapp bidrar till SOS barnbyar

2022-12-14
I år har vi valt en julklapp till medarbetare från företaget IDÉ House of Brands som stödjer välgörenhetsorganisationen SOS barnbyar.

Dela

Julklapp attendo

För varje julklapp går 10 kr till SOS Barnbyar, det blir närmare bestämt 152 180 kronor.

Medarbetare i Attendo kan påverka vilken inriktning inom SOS som pengarna ska gå till genom att välja ett av alternativen nedan. Vi kommer att välja det alternativ som flest medarbetare röstar på.

Allmän julgåva som går till att säkra att barn får en trygg barndom. SOS barnbyar runt om i världen stöttar barn och familjer bland annat genom att bekosta skolgång, boendekostnad eller mat och andra förnödenheter.

En julgåva till barnen i Ukraina. Särskilt stöd till SOS barnbyar i Ukraina där man stöttar barn med bland annat mat & förnödenheter, hälso & sjukvård och/ eller skolgång.

Familjestärkande insatser. Stöd för att hjälpa familjer att bli självförsörjande inom SOS barnbyar. Det kan vara stöd för föräldrar att hitta arbete eller ta ett microlån för att starta egen verksamhet.


Uppdaterat 2023-01-09

I en särskild omröstning i Attendos medarbetarapp har medarbetare kunnat rösta på den inriktning inom SOS som pengarna ska skänkas till. Det blev SOS Barnbyar i Ukraina som fick flest röster.