Hoppa till huvudinnehåll

Ny musikal av Unika sätts upp på Gröna Lund Teatern!

2022-06-08
Cirkus Baronette är en världsberömd cirkus med unika attraktioner; lindansösen Valevska är den främsta i sin konst och cirkusen sägs ha världens enda livs levande enhörning. Men en dag kastas allt omkull då cirkusdirektören Charlie avlider i ett hjältedåd. Vem ska ta över cirkusen? Kan de fortsätta tillsammans… eller kommer de att skingras för vinden? En historia om att välja sin egen familj och att följa sitt hjärtas röst.

Dela

Denna nyskrivna musikal har arbetats fram på Attendo Unika Östermalm, en daglig verksamhet med musikalinriktning. Utifrån artisternas önskemål har en historia växt fram då någon ville spela ett spöke, en annan en enhörning och en tredje en magdansös…tillsammans med coacher inom musik, teater och dans har det skapats något alldeles unikt.

Charlies Sista Vilja tar plats i en färgsprakande cirkusmiljö under det tidiga 1900-talet. Dramatik, kärlek och humor varvas med magiska dansnummer och spektakulär musik när dessa stjärnor tillsammans söker efter Charlies sista vilja.

Urpremiären sker den 6-7 oktober på Gröna Lunds Teatern. Ta chansen att möta en funkisensemble som tidigare spelat musikaler som Trollsländans Hemlighet och Cabaret Succé på bl. a. Teater Playhouse och Kulturhuset.

Köp dina biljetter här! (extern länk)