Hoppa till huvudinnehåll

Bli familjehem - digital informationsträff

2023-10-09
Kan du erbjuda stabilitet och trygghet för ett barn och har plats över, både i hemmet och i hjärtat? Välkommen på informationsträff om familjehem.

Dela

Bli familjehem och gör skillnad i ett barns liv

Vi bjuder nu in till en digital informationsträff där du får ta del av vad det innebär att ta emot ett barn/ungdom i ditt hem, tillfälligt eller under längre tid. Du kommer att få information som förhoppningsvis hjälper dig att komma vidare i dina funderingar, bland annat vad du behöver tänka på innan, vilka krav som finns, hur en utredning går till och vilket stöd som finns att få.

Du kommer självklart även ha möjlighet att ställa frågor. Du förbinder dig inte till något genom att delta.

Anmäl dig utan kostnad här: heyflow.id/familjehem

Dag och tid: 18 oktober kl 15.00 - 17.00

Frågor? Kontakta: anna-lena.eriksson@attendo.se

Quote

Kan du erbjuda stabilitet och trygghet för ett barn och har plats över, både i hemmet och i hjärtat?

Devider

Att vara familjehem

Som familjehem hos Attendo ger vi kontinuerligt stöd och handledning genom erfarna konsulenter som arbetat många år med barn och unga. Du som tar emot ett barn får handledning i grupp där ni träffar andra familjehem, trivselträffar med andra familjehem och vi erbjuder kompetenshöjande utbildningar flera gånger om året. Ni får ett arvode för att ni åtar er uppdraget som familjehem.

Alla barn har rätt till de bästa förutsättningarna för en positiv utveckling i sitt liv. Vi har arbetat med att skapa trygga och stabila familjehem sedan 1993 och idag har vi en omfattande familjehemsverksamhet som täcker in stora delar av Sverige.

Läs mer om att vara familjehem här

familjehem