Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Eskilshem

Tivoliallen 1, Eskilstuna

Välkommen till oss

Annika Johnstone, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
70
Talade språk
Svenska

Boendet

Demensboende med fin trädgård

Attendo Eskilshem är ett demensboende som ligger centralt i Eskilstuna. Här finns det stora gemensamma utrymmen som inbjuder till social samvaro. Vi har en fin trädgård där vi gärna tillbringar tid och utför olika sysslor och aktiviteter som tex. att plantera blommor eller fika. Här finns det omvårdnadspersonal på plats dygnet runt och sjuksköterska finns på plats dag och kvällstid samt dagtid på helgen.

Attendo Eskilshem består av 70 lägenheter. Varje lägenhet har sovrum,  eget pentry, eget badrum samt en klädkammare. Våra gemensamma ytor består av matsal, trädgård och träningsrum.

Omsorg & Aktiviteter

Egen kontaktman och genomförandeplan

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som tillsammans med läkaren ansvarar för din hälsa och vård.

Vi har en fin trädgård där vi gärna tillbringar tid och utför olika sysslor och aktiviteter som tex. att plantera blommor eller fikar.

Medarbetare

God kvalitet och ett gott bemötande

Här på Attendo Eskilshem finns det omvårdnadspersonal på plats dygnet runt och sjuksköterska finns på plats dag och kvällstid samt dagtid på helgen. Det finns en arbetsterapeut på plats under alla vardagar och vi har regelbundna besök av sjukgymnast. Det kommer en läkare till boendet två gånger i veckan.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Matglädje

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.


Vi lovar dig att:
• du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
• maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
• måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
• vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
• du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

"Jag får så mycket tillbaka från de boende. Det är så familjärt här på Eskilshem."

Monica Tennström Undersköterska

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3745041,"lng":16.5279841},"content":"<h4>Attendo Eskilshem, äldreboende i Eskilstuna</h4><p>Tivoliallen 1 </br> 633 52 Eskilstuna </br> Södermanlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3745041,16.5279841' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Tivoliallen 1,
633 52 Eskilstuna
Södermanlands län

Öppna vägbeskriving