Har du frågor om äldreboende? Vi svarar på alla dina frågor, även på helger! Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Flottiljen

Korpralsvägen 51-55, Järfälla

Välkommen till oss

Ann-Sofie Foitzik, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
50
Talade språk
Svenska
Byggt år
2012

Boendet

Du erbjuds en meningsfull och rolig dag

Attendo Flottiljen äldreboende i Järfälla är ett modernt äldreboende med ljusa lokaler som inrymmer en SPA-avdelning med pool och gym. Här finns en trevlig restaurang som är öppen för alla och där all mat lagas och levereras till varje avdelning. Våra kompetenta och engagerade medarbetare på Flottiljen erbjuder omsorg och omvårdnad som du vill ha det. Vi har en aktivitetsvärdinna som ser till att det finns ett stort utbud av dagliga aktiviteter för att du ska erbjudas en meningsfull och rolig dag. Välkommen till oss!

Totalt finns 50 lägenheter fördelat på fem avdelningar, tre demensavdelningar och två avdelningar för personer med omvårdnadsbehov.

Lägenheterna är utrustade med höj- och sänkbar säng, i övrigt möblerar du själv, förutom på växelvårdsavdelningen där lägenheterna är möblerade. Badrummen i varje lägenhet är utrustade med tvättmaskin och torktumlare, en höj- och sänkbar toalett och ett handfat som går att höjdjustera.

Alla avdelningar har ett stort och ljust allrum och matrum som ligger i anslutning till köket. Vi har en härlig sommar och vinterträdgård som vi ofta nyttjar. När vi har underhållning håller vi till i vår lounge och i restaurangen kan vi se på film.

Omsorg & Aktiviteter

Mötesplatsen Flottiljen

Alla boende på Flottiljen äldreboende i Järfälla har en utsedd kontaktperson och en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Tillsammans med dessa planerar du hur du vill ha din omsorg och omvårdnad.

På Flottiljen har vi många aktiviteter, vi har en trivselvärdinna som tillsammans med sjukgymnast och SPA-samordnare anordnar olika aktiviteter som du själv väljer om du vill delta i. Utevistelse och promenader är ett prioriterat område för oss.

Du kan utnyttja vår SPA anläggning där det finns gym och pool, eller varför inte ha en stunds avkoppling i bastun? Vårt SPA och gym är inte enbart till för boende utan även utomstående kan nyttja det genom att köpa ett kort. Läs mer här.

Du kan även boka tid hos frisör, fotvårdare och massör.

Attendo flottiljen erbjuder också kostnadsfria aktiviteter där alla seniorer i kommunen är hjärtligt välkomna att deltaga. Mötesplatsen är till för alla som fyllt 60+.

Info Hälsogården SPA & Träning

Medarbetare

Bemannad med sjuksköterska dygnet runt

På Attendo Flottiljen äldreboende i Järfälla arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, SPA samordnare, aktivitetsbiträde och Silviasystrar.

Flottiljen är bemannad med sjuksköterska dygnet runt.

Vår läkare kommer till Flottiljen en gång per vecka, och nås övrig tid per telefon och finns tillgänglig för akuta besök. Jourläkare finns under kvällar och helger.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Mat

Maten tillagas i vår egen restaurang

Måltiden är en viktig del av dagen hos oss på Attendo Flottiljen och maten tillagas i vår egen restaurang. Det finns alltid två maträtter att välja på till lunch och middag, i huvudsak serveras husmanskost. Vi ordnar regelbundna kostråd där du som boende kan påverka och komma med synpunkter, även vår kökschef deltar då.

Vi är noga med att uppmärksamma alla högtider och traditioner från kräftskiva, midsommar och jul till prinsessbröllop/dop med tårta och champagne. Vår restaurang är öppen för alla och har öppet dagligen. Förutom att det serveras lunch och middag finns tårtor, smörgåstårtor och ala carte. Vid frågor om maten eller catering kontakta kökschef Ahmad Karim på tfn 073-370 33 60.

Jag har bott här på Flottiljen i tre år. Jag känner mig trygg och trivs mycket bra. Det är mycket bra personal, olika aktiviteter, god mat och trevliga grannar.

Christina Boende

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.416388,"lng":17.86523},"content":"<h4>Attendo Flottiljen, äldreboende i Järfälla</h4><p>Korpralsvägen 51-55 </br> 177 43 Järfälla </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.416388,17.86523' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Korpralsvägen 51-55,
177 43 Järfälla
Stockholms län

Öppna vägbeskriving