Värmande kvalitétstid

Våra solrum är inredda för att skapa en lugn och harmonisk känsla och i rummet spelas bakgrundsmusik med havsljud för total avkoppling. Du som boende kan njuta av sommar och sol året runt.

Strategiskt placerad i taket sitter ”solen” (en lågUV sol på max 25 000 lux och infraröd värme) och ”vinden” som med hjälp av den smidiga displayen på väggen ska förflytta besökaren mentalt i tid och rum. Sammantaget är detta en skön och inbjudande plats för avkoppling och samvaro där du stimulerar sinne och minne.

Att ha tillgång till ett solrum är guldkant i vardagen och som boende och får man en stunds viktig kvalitetstid. Man får tid att samtala och koppla av och man gör det i en miljö som är både behaglig, avslappnad, nära och annorlunda.

Här har vi solrum

Attendo Fridhemsvägen

Attendo Fridhemsvägen

Attendo Fridhemsvägen är ett nyöppnat & modernt äldreboende i Ronneby, som även inrymmer ett trygghetsboende (AttendoHem). Boendet har konceptet Utevistelse & Trädgård.

Läs mer
Attendo Kapellgärdet Norra

Attendo Kapellgärdet Norra

Attendo Kapellgärdet Norra i Uppsala är ett nytt modernt äldreboende med inriktning Sport & Spa. Boendet öppnade våren 2020.

Läs mer
Attendo Lundby Park

Attendo Lundby Park

Välkommen till Attendo Lundby Park ett nybyggt modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa och Kultur & Nöje. Här står aktiviteter och välmående i fokus.

Här finns lediga platser
Attendo Ljung

Attendo Ljung

Attendo Ljung är ett modernt äldreboende på Värmdö, nära Hemmesta centrum. Närområdet består av vacker natur som bjuder in till promenader.

Läs mer
Attendo Varvsvägen

Attendo Varvsvägen

Attendo Varvsvägen är ett nytt äldreboende i i Masmo, Huddinge. Äldreboendet är beläget i en naturnära miljö och har plats för 79 lägenheter, uppdelat på fyra plan.

Lediga platser
Attendo Vegagatan

Attendo Vegagatan

Nybyggt och modernt äldreboende i Norrtälje hamn. Här finns en relaxavdelning med spa och bastu och en sportbar där vi gärna umgås. På takterrassen kan du njuta av fin utsikt mot Norrtäljeviken.

Läs mer
Attendo Åbovägen

Attendo Åbovägen

Boendet är beläget i Högstorp Växjö och är uppdelat på fyra avdelningar med elva lägenheter vardera. Här arbetar utbildade och engagerade medarbetare med din vård och omsorg.

Läs mer

Att ansöka - så här går det till:

1

Ansök om biståndsbeslut

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan.

Så ansöker du
2

Välj utförare

Välj ett boende som passar dig. Kontakta oss för mer information om våra verksamheter.

Jämförelse av boendeformer
3

Meddela ditt beslut

När du bestämt dig för ett visst vårdboende meddelar du din biståndsbedömare.

Checklista vid val av äldreboende
4

Vi kontaktar dig

Om du valt Attendo tar vi kontakt med dig omgående för att planera din inflyttning.

Anpassning & inflytt