Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Äldreboende Norrtälje

Attendo har fyra trivsamma äldreboenden i Norrtälje. Gemensamt för alla är att du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. Vi erbjuder även äldreboenden i form av livsstilboenden med olika inriktningar som Utevistelse & Trädgård, Kultur & Nöje och Sport & Spa.

hero icon left
hero icon right

Vill du bo på ett av våra äldreboenden i Norrtälje?

Processen kring ansökan och val av äldreboende kan vara svår - vi hjälper dig i alla steg! Ring oss på 010-140 10 70 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. Genom att lämna dina uppgifter accepterar du att Attendo kontaktar dig angående ditt visade intresse.

Jag söker äldreboende för:
Hur hörde du talas om Attendo?
Vi vill gärna fortsätta inspirera dig gällande vårt erbjudande!

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy för kunder i syfte att kunna ta kontakt med dig angående det visade intresset i Attendo (den rättsliga grunden är vårt berättigade intresse att kunna marknadsföra våra tjänster) och vi kan även komma att behandla dina uppgifter i mailutskickssyfte (endast om du ger ditt samtycke till det vilket du kan återkalla).

Bo på äldreboende i Norrtälje

På våra äldreboenden i Norrtälje hyr du en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. Personal finns på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel.

Alla våra äldreboenden i Norrtälje har närhet till grönskande natur eller vatten. Det finns även fina trädgårdar och parker där vi fikar, tar promenader eller bara sitter ute och njuter av vädret tillsammans.

Hos oss är du som bestämmer hur din dag ska se ut, hur omsorgen ska utformas och vilka aktiviteter och utflykter du vill vara med på.