1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Eskilshem

Tivoliallen 1, Eskilstuna

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
70
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefCarita Leppäkorpi

Telefon: 070-262 27 91

Boendet

Demensboende med fin trädgård

Attendo Eskilshem är ett demensboende som ligger centralt i Eskilstuna. Här finns det stora gemensamma utrymmen som inbjuder till social samvaro. Vi har en fin trädgård där vi gärna tillbringar tid och utför olika sysslor och aktiviteter som tex. att plantera blommor eller fika. Här finns det omvårdnadspersonal på plats dygnet runt och sjuksköterska finns på plats dag och kvällstid samt dagtid på helgen.

Attendo Eskilshem består av 70 lägenheter. Varje lägenhet har sovrum,  eget pentry, eget badrum samt en klädkammare. Våra gemensamma ytor består av matsal, trädgård och träningsrum.

Omsorg & Aktiviteter

Egen kontaktman och genomförandeplan

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som tillsammans med läkaren ansvarar för din hälsa och vård.

Vi har en fin trädgård där vi gärna tillbringar tid och utför olika sysslor och aktiviteter som tex. att plantera blommor eller fikar.

Medarbetare

God kvalitet och ett gott bemötande

Här på Attendo Eskilshem finns det omvårdnadspersonal på plats dygnet runt och sjuksköterska finns på plats dag och kvällstid samt dagtid på helgen. Det finns en arbetsterapeut på plats under alla vardagar och vi har regelbundna besök av sjukgymnast. Det kommer en läkare till boendet två gånger i veckan.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Mat

Matglädje

Måltiden är för många äldre ett av livets glädjeämnen. Vi lägger stor vikt på god och näringsriktig mat i en trivsam miljö. Dygnets alla måltider tillreds nära den enskilde. Maten levereras kyld av extern leverantör till Eskilshem och själva sluttillagningen sker på enheterna av måltidsvärden utifrån de boendes behov och önskemål.

"Jag får så mycket tillbaka från de boende. Det är så familjärt här på Eskilshem."

Monica Tennström Undersköterska

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3745041,"lng":16.5279841},"content":"<h4>Attendo Eskilshem, äldreboende i Eskilstuna</h4><p>Tivoliallen 1 </br> 633 52 Eskilstuna </br> Södermanlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3745041,16.5279841' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Tivoliallen 1,
633 52 Eskilstuna
Södermanlands län

Öppna vägbeskriving