Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Äldreboende Halmstad

Attendo har tre trivsamma äldreboenden i Halmstad. Gemensamt för alla är att du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. Vi erbjuder även äldreboenden i form av livsstilboenden med olika inriktningar som Utevistelse & Trädgård, Kultur & Nöje och Sport & Spa.

Våra äldreboenden i Halmstad

Attendo Nissabogatan/Westerbergsgatan är ett nybyggt äldreboende i centrala Halmstad med närhet till Nissan. Nissabogatan/Westerbergsgatan är ett Livsstilsboende med inriktning både Sport & Spa och Kultur & Nöje vilket innebär att hälsa, välmående och kultur genomsyrar verksamheten.

Attendo Nissastrands äldreboende ligger vackert beläget i Halmstad, ett stenkast från Nissan och med närhet till stadens kärna. Boendet har fina gemensamma utrymmen och härliga balkonger med kvällssol.

Attendo Westerbergsgatan i Halmstad är ett modernt äldreboende med inriktningen Kultur & Nöje vilket innebär att vi ordnar trevliga aktiviteter med kulturella inslag, som musik och dans.

Här hittar du samlad information kring vårt kontinuerliga arbete för att minska riskerna för smitta av coronavirus/covid-19 i våra verksamheter.

Bo på äldreboende

Du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. Personal finns på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel.

Det är du som bestämmer hur din dag ska se ut, hur omsorgen ska utformas och vilka aktiviteter och utflykter du vill vara med på.