Attendo Westerbergs gata

Modernt äldreboende med inriktningen Kultur & Nöje vilket innebär att vi ordnar trevliga aktiviteter som musik, dans, historieberättande, mat, dryck, högläsning och mycket annat. Boendet sitter ihop med Nissabogatan.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 113

    Rumsstorlek - 32 kvm

    Talade språk - Svenska

    Särskild fokus - Livsstilsboende Kultur & Nöje

Modernt äldreboende med ljusa lägenheter

Attendo Westerbergs gata är ett modernt äldreboende beläget i Halmstad och sitter ihop med Attendo Nissabogatan. Äldreboendet är ett livsstilsboende med inriktningen Kultur & Nöje vilket innebär att vi ordnar trevliga aktiviteter med kulturella inslag, som musik, dans, historieberättande, mat, dryck, högläsning och mycket annat.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor om verksamheten eller vill ha en visning av boendet.

Omsorg efter dina önskemål

Hos oss har vi sjuksköterskor alla dagar i veckan mellan kl 07.00-16.00 och övrig tid har vi tillgång till joursjuksköterska. Vi är knutna till Tudorklinikens vårdcentral där kontakt med läkare sker regelbundet. Övrig tid finns jourläkare att tillgå om behov uppstår. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns för de som har behov medans tandvård, frisör och fotvårdsspecialist besöker oss efter önskemål.

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust. Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.


Vi strävar efter att:
• du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
• maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
• måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
• vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
• du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!