Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Postflyget

Postflyget, Göteborg

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Här bygger vi nytt, Livsstilsboende
Antal platser
54
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa

Välkommen till oss

VerksamhetschefJennie Campagiorni

Telefon: 072-085 72 38

Boendet

Rymliga och ljusa lägenheter

Under sen höst 2020 öppnar Attendo Postflyget äldreboende i Torslanda. Det är ett nytt modernt äldreboende och livsstilsboende med inriktning Sport & Spa. Boendet kommer att ha 54 trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter fördelat på 6 avdelningar och fina gemensamma utrymmen för samvaro.

Boendet ligger mitt i den nya, mysiga stadsdelen i Amhult som byggs etappvis. Området ligger på platsen där Torslanda flygplats var verksam fram till 1977. I angränsning till verksamheten ligger mataffärer, apotek, vårdcentral och annan dagligvaruhandel. Boendet kommer med sitt läge vid Öckeröleden att ha gångavstånd till havet, bad och båtliv.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Ladda ner faktablad

Bilder

Bilder

Här kan du se illustrationer på hur lägenheter och gemensamma lokaler ser ut i Postflyget. Du bestämmer själv hur du vill möblera och inreda din lägenhet.

Omsorg & Aktiviteter

Du är delaktig i hur din omsorg ser ut

Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas. När du flyttar in hos oss får du en kontaktman i personalgruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med. Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Aktiviteterna på boendet kommer följa vårt koncept Sport & Spa. Det innebär att vi bjuder in till sportaktiviteter som träning, stavgång och boulespel. När du är klar avslutar vi med en smoothie i sportbaren.

Medarbetare

Medarbetare med gedigen erfarenhet och specialkompetens

På Attendo utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Följ bygget här

Nuläge - Sep 2019 - Sep 2020

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.708313,"lng":11.7782552},"content":"<h4>Attendo Postflyget, äldreboende i Göteborg</h4><p>Postflyget </br> 423 37 Göteborg </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.708313,11.7782552' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Postflyget,
423 37 Göteborg
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving