Söker du äldreboende? Vi har lediga platser!

Välkommen till Attendo i Malmö

Vi hjälper dig att hitta rätt äldreboende. Kontakta oss idag!

Processen kring ansökan och val av äldreboende kan vara svår - vi hjälper dig i alla steg! Ring oss på 010-140 10 70 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor.

Jag söker äldreboende för:

Välkommen till Attendo i Malmö

Att ansöka om en plats på ett äldreboende kan vara nytt och omvälvande och det kan vara svårt att veta hur den praktiska ansökningsprocessen går till. I filmen berättar Emma Nordfors, verksamhetschef på Attendo Bunkeflogården, hur det går till om du eller din närstående vill flytta in på ett äldreboende. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Läs mer om äldreomsorg

Attendo har fem trivsamma äldreboenden i Malmö. Du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. Omsorg med dig i fokus!

Vi har många trevliga äldreboenden runt omkring i Sverige. Gemensamt för alla är att du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård.

Här hittar du samlad information kring vårt kontinuerliga arbete för att minska riskerna för smitta av coronavirus i våra verksamheter.