12
Attendo Bellevuegården

Attendo Bellevuegården

Malmö

Centralt äldreboende med Bellevueparken som närmsta granne. Här erbjuds en rad olika aktiviteter som bland annat gymnastik, bingo, högläsning, zumba, musik och andakt. Vi åker också ofta på utflykt med den populära Attendobussen.
Attendo Bunkeflogården

Attendo Bunkeflogården

Malmö

Demensboende i naturnära område med havet och parkområden runt knuten. Här finns en härlig trädgård där du kan koppla av och lyssna på naturen och plocka bär. Flera gånger i veckan ordnar vi spännande utflykter med Attendo-bussen.
Attendo Errarp

Attendo Errarp

Ängelholm

Nybyggt och modernt äldreboende med inriktning Kultur & Nöje. Här finns det växthus, odlingslådor, grillplats och mycket bär och frukt. Den som vill får även ha en fågel eller annat husdjur i sin lägenhet!
Attendo Fridhemmet

Attendo Fridhemmet

Malmö

Centralt och naturnära äldreboende med inriktning Utevistelse & Trädgård. Här finns ett mysigt lusthus, syrénberså och både bär och frukt att njuta av.
Attendo Johan Kocksgatan

Attendo Johan Kocksgatan

Trelleborg

Nybyggt och modernt äldreboende med spa-avdelning och sportbar. Här får den som vill gärna ha en fågel eller annat husdjur i sin lägenhet.
Attendo Lund

Attendo Lund

Lund

Modernt äldreboende i form av AttendoHem som innebär att man på egen hand kan flytta in till oss och hyra en lägenhet om man redan har behov av hemvård och väljer oss som utförare. Här finns en härlig trädgård med växthus som bjuder in till utevistelse och promenader.
Attendo Lyckliga Gatan

Attendo Lyckliga Gatan

Kävlinge

Modernt äldreboende med inriktning Sport & Spa. Här finns träningslokal, relax och spa samt pub. Aktiviteterna varierar och innehåller allt från att följa idrottshändelser, gemensam pubafton med dans, göra egna tvålar och ansiktsmasker till provsmakning av choklad och exotiska frukter.
Attendo Mejerigatan

Attendo Mejerigatan

Vellinge

Modernt äldreboende med inriktning Sport & Spa. Här kan du ha en skön stund i spabadet efter ett träningspass i gymmet eller njuta en i vår trädgård i gemenskap. Du väljer!

Visar 8 av 12

Så ansöker du om äldreboende:

1

Ansök om biståndsbeslut

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan.

Så ansöker du
2

Välj utförare

Välj ett boende som passar dig. Kontakta oss för mer information om våra verksamheter.

Jämförelse av boendeformer
3

Meddela ditt beslut

När du bestämt dig för ett visst vårdboende meddelar du din biståndsbedömare.

Checklista vid val av äldreboende
4

Vi kontaktar dig

Om du valt Attendo tar vi kontakt med dig omgående för att planera din inflyttning.

Anpassning & inflytt

Ett smakprov från lunchmenyn

Stekt strömming med potatismos

Våfflor med jordgubbar och grädde

Vegetarisk spenatlasagne

Menu

God och näringsrik mat

Måltiden är en viktig del av dagen som vi gärna gör lite extra trevlig. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.

Så jobbar vi med våra menyer

Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter.

Efterrätt serveras dagligen. Till helgen dukar vi extra fint och serverar festligare mat. Måltiden är en lugn och trivsam stund och personal sitter med vid bordet för att stötta. Du väljer själv om du vill äta i den gemensamma matsalen eller hemma hos dig.

Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

Du ska känna dig trygg med vår mat

Vi strävar efter att:

• du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
• maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
• måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
• vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
• du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

Läs mer om vårt matkoncept

Alltid hos Attendo

Personlig omsorg

När du flyttar in hos oss får du en kontaktman som du alltid kan vända dig till. Tillsammans upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Aktiviteter & gemenskap

På våra boenden erbjuds många varierande aktiviteter, både individuella och gemensamma. Det är du som bestämmer vad du orkar vara med på och vad du tycker är kul.

Goda måltider

Mat och måltider är höjdpunkten på dagen för många och det är därför vi alltid gör det lilla extra för att erbjuda välsmakande och stämningsfulla måltider.

Intresserad av äldreboende?