Har du frågor om äldreboende? Vi svarar på alla dina frågor, även på helger! Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Möjetorp

Tallholmsvägen 117, Linköping

Välkommen till oss

Mari Edeson, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Talade språk
Svenska

Boendet

Individuellt anpassad omsorg

I Hjulsbro, Linköping ligger Möjetorps vårdboende med 21 platser fördelade på tre avdelningar med platser för äldre personer med både somatiska sjukdomar och demenssjukdom. Vi erbjuder en individuellt anpassad omsorg i enlighet med vår vision: Att stärka individen med kompetens, engagemang och omtanke. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Läs mer om äldreomsorg i Linköpings kommun

Aktiviteter

Gemenskap och naturnära

Möjetorps vårdboende erbjuder permanent boende på små avdelningar med ljusa gemensamma ytor med närhet till naturen. I samma fastighet finns även ett servicehus med 16 lägenheter. Lunch kan intas i den gemensamma matsalen och man kan delta i flera olika aktiviteter i vårt stora allrum. Promenader, bingo, boule och fika i vår fina trädgård hör till de mest uppskattade aktiviteterna. 

Verksamheten har tillsammans tagit fram profilen ”Kost och måltid kopplat till aktiviteter” som genomsyrar arbetet i verksamheterna. Bland annat har demensenheten startat upp en bakstuga där medarbetare och boende dagligen bakar tillsammans.  

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.373148,"lng":15.702457},"content":"<h4>Attendo Möjetorp, vårdboende och servicehus i Hjulsbro, Linköping</h4><p>Tallholmsvägen 117 </br> 589 37 Linköping </br> Östergötlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.373148,15.702457' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Tallholmsvägen 117,
589 37 Linköping
Östergötlands län

Öppna vägbeskriving