Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Äldreboende Skåne

Attendo har många trevliga äldreboenden i Skåne. Gemensamt för alla är att du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. Vi erbjuder även äldreboenden i form av livsstilboenden med olika inriktningar som Utevistelse & Trädgård, Kultur & Nöje och Sport & Spa.

Våra äldreboenden i Skåne

Under 2020 öppnar Attendo Björksäter äldreboende i Hässleholm. Det är ett nytt modernt äldreboende och även ett livsstilsboende med inriktning Sport & Spa.

Attendo Errarp är ett nytt och modernt äldreboende som ligger nära härlig natur och fina promenadstråk i Ängelholm. Det är också ett livsstilsboende med inriktning Utevistelse & Trädgård.

Attendo Johan Kocksgatan är ett nybyggt och modernt äldreboende. Det är ett livsstilsboende med inriktning Sport & Spa där hälsa och välmående står i fokus.

Här hittar du samlad information kring vårt kontinuerliga arbete för att minska riskerna för smitta av coronavirus/covid-19 i våra verksamheter.

Attendo Västra Varvsgatan äldreboende ligger i den attraktiva stadsdelen Västra Hamnen i Malmö och är ett livsstilsboende med konceptet Sport & Spa. Boendet ligger nära havet vilket ger oss tillgång till en fantastisk utemiljö.

Attendo Lyckliga Gatan är ett nyöppnat äldreboende i Kävlinge som slog upp portarna den 1 juli 2018. Boendet har inriktningen Sport & Spa vilket innebär att välbefinnande och hälsa står i fokus.

Äldreboendet Attendo Bergaliden ligger högt beläget på Landborgen i centrala Helsingborg. Här är det nära till centrum och vill man ta en promenad längs havet ligger även det ett stenkast bort.

Attendo Bellevuegården äldreboende är beläget i Malmö med närhet till centrum, parker och affärscenter. Hos oss möts du av kompetent, engagerad och empatisk personal.

Attendo Bunkeflogården är ett demensboende, vackert beläget med närhet till havet och parkområden i Bunkeflostrand utanför Malmö.

Attendo Fridhemmets äldreboende är beläget i västra Malmö med närhet både till shopping samt hav och grönområden. I våra ombonade och stilrena gemensamhetsutrymmen erbjuds du måltider, gemenskap samt mys vid kakelugnen.

Attendo Märsgränd är ett modernt och trivsamt äldreboende mitt i Västra Hamnen i Malmö. Boendet är ett Livsstilsboende med inriktningen Sport & Spa vilket innebär att hälsa och välmående står i fokus.

Attendo Täppan är ett demensboende i Trelleborg som genomsyras av välbefinnande och trygghet för våra kunder. Vi lägger stor vikt vid privatliv och integritet, intresse, delaktighet och självbestämmande.

Attendo Mejerigatan är ett äldreboende i Vellinge. Det är ett modernt och trivsamt boende med ljusa lägenheter och trevliga gemensamma ytor. Boendet har inriktningen Sport & Spa vilket innebär att välbefinnande och hälsa står i fokus.

Attendo Solängen är ett demensboende med 40 lägenheter som är beläget i Ängelholm. Vår fina utemiljö inbjuder till mycket utevistelse i synnerhet under årets varmare månader.

Attendo Skiftesvägen äldreboende ligger i Landskrona. Här finns 58 lägenheter fördelade på två plan och på sammanlagt 4 enheter. Lägenheterna är ljusa och rymliga med stort badrum med dusch och toalett.

Bo på äldreboende

Du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. Personal finns på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel.

Det är du som bestämmer hur din dag ska se ut, hur omsorgen ska utformas och vilka aktiviteter och utflykter du vill vara med på.