1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Ryd

Mårdtorpsgatan 35, Linköping

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Hemtjänst
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

TF. Verksamhetschef Ebba Sörenson

Boendet

Engagemang och omtanke

Attendo Ryd är ett servicehus med centralt läge i Linköping. Vi arbetar utifrån ledorden kompetens, engagemang och omtanke, som tillsammans med vår erfarenhet gör att du kan förvänta dig god kvalitet och gott bemötande.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Läs mer om äldreomsorg i Linköpings kommun

Omsorg & aktiviteter

Du erbjuds varierade och roliga aktiviteter

När du flyttar in utses en kontaktperson som har lite extra ansvar för dig. Tillsammans med dig upprättas en genomförandeplan, som säkerställer att vård, omsorg och service ska utföras som avtalat och som du vill. Vid inflyttningen erbjuder vi ett välkomstsamtal där du får träffa sjuksköterska, verksamhetschef och andra i personalen.

På vardagar erbjuds varierade och roliga aktiviteter i vår fritidsverksamhet. Det kan vara till exempel bingo, gymnastik, sång och musik, högläsning och tipspromenader.

Medarbetare

Sjuksköterska dygnet runt

Attendo Ryd leds av en verksamhetschef och en planeringsledare. De är på plats dagtid måndag till fredag. Vi har engagerade och duktiga undersköterskor och vårdbiträden med lång erfarenhet.

Det finns tillgång till sjuksköterska dygnet runt och vardagar finns tillgång till arbetsterapeut och sjukgymnast.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Åtgärder Coronavirus

Den 18 mars 2020 har Linköpings kommun fattat beslut om att begränsa lunchservering och fritidsverksamhet i servicehus, trygghets- och vårdboenden. Åtgärderna genomförs för att skydda de äldre och minska smittspridningen av det nya coronaviruset. Begränsningen innebär att personer som inte bor i service- eller trygghetsboendet, men som idag nyttjar lunchservering eller deltar i fritidsverksamhet istället kommer att erbjudas matkorg eller vid behov extra individuellt stöd, till exempel via telefonsamtal. Fritidsverksamheten på vårdboenden kommer arrangeras på annat sätt än genom externa aktörer. Beslutet är fattat av äldrenämndens ordförande Liselotte Fager (KD). Kontakta verksamhetschef om du har frågor.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.4087684,"lng":15.558062},"content":"<h4>Attendo Ryd, äldreboende i Linköping</h4><p>Mårdtorpsgatan 35 </br> 584 32 Linköping </br> Östergötlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.4087684,15.558062' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Mårdtorpsgatan 35,
584 32 Linköping
Östergötlands län

Öppna vägbeskriving