1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Skiftesvägen

Skiftesvägen 2A, Landskrona

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Rumsstorlek
33-40 kvm
Talade språk
Svenska, Bosniska, Polska, Serbiska

Välkommen till oss

VerksamhetschefDan Håkansson

Telefon: 070-660 96 40

Boendet

Centralt äldreboende

Attendo Skiftesvägen äldreboende är beläget i centrala Landskrona. Här finns 58 lägenheter fördelade på två plan och på sammanlagt 4 enheter.

Lägenheterna är ljusa och rymliga med stort badrum med dusch och toalett. Samtliga lägenheter har kylskåp och uttag för kaffekokare. Avdelningarna har gemensamma kök med matsal, vardagsrum och en rymlig balkong. Det finns en stor härlig trädgård där vi gärna umgås.

Omsorg & Aktiviteter

Omsorg med individen i fokus

Här får du en kontaktman vid inflyttning som har det övergripande ansvaret för just dig och som upprättar en genomförandeplan tillsammans med dig samt värnar det lilla extra om dig.

Vi lägger stor vikt vid att tillsammans med dig skapa en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Hos oss finns en omvårdnadsansvarig sjuksköterska på plats varje vardag. Vårdplanering och omvårdnadsträffar följs upp med jämna mellanrum på våra teamträffar. Vi har mindre boendegrupper och försöker se till att du träffar samma personal så ofta som möjlig för ditt välbefinnande och din trygghet.

Vi arbetar utifrån flera olika kvalitetsregister där BPSD ingår som ett av dem. BPSD står för beteendemässiga och psykiska symtom vid demenssjukdom. Det innebär att teamet träffas regelbundet och tillsammans skapar vi individuella vårdåtgärdsplaner samt bemötandeplaner så att varje enskild kund ska bemötas på det sätt som passar den bäst.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Verksamheten är bemannad dygnet runt och våra medarbetare består av undersköterskor, sjuksköterskor, lokalvårdare, köksbiträden, en äldrepedagog och en verksamhetschef. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns knutna till Attendo Skiftesvägen.

Mat

Matglädje

Måltiden är en viktig del av dagen för de boende på Attendo Skiftesvägen. Lunch och kvällsmat levereras från Dafgård och tillagas i köket av köksbiträdena på respektive avdelning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en trevlig måltidsmiljö med en behaglig atmosfär genom fin dukning och med lugn och ro. För att göra skillnad på vardag och helg dukar vi extra fint på helgerna och under högtiderna. Vi serverar gärna hembakat till eftermiddagskaffet vilket sprider härliga dofter som stimulerar aptiten. Kosten är varierande och följer årstiderna.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.88024,"lng":12.841928},"content":"<h4>Attendo Skiftesvägen, äldreboende i Landskrona</h4><p>Skiftesvägen 2A </br> 261 53 Landskrona </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.88024,12.841928' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Skiftesvägen 2A,
261 53 Landskrona
Skånes län

Öppna vägbeskriving