Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Garnisonen

Kompanigatan 7–9, Linköping

Välkommen till oss

Dalia Kajhem, Verksamhetschef

Hej, jag heter Dalia Kajhem och är ansvarig för Garnisonens vårdboende.

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
40
Talade språk
Svenska, Arabiska, Persiska, Kurdiska, Finska

Boendet

Närhet till vacker natur och Linköpings stadskärna

Attendo Garnisonen är ett vårdboende i stadsdelen Hagaberg med närhet till vacker natur och Linköpings stadskärna. 

Garnisonens vårdbostad består av 40 lägenheter vilket medför 30 korttidsplatser och 10 platser för personer med demenssjukdom. Du bor i en egen lägenhet som du möblerar med egna möbler och säng finns på plats.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Läs mer om äldreomsorg på Linköping kommuns webbplats.

 

Följ oss på Instagram

Omsorg

Personlig omvårdnad

Hos oss får du en egen kontaktperson som ska vara ditt stöd i det dagliga och vara en länk till dina närstående. När du flyttar in upprättas en genomförandeplan där vi tillsammans beslutar om hjälpinsatserna och önskemål. Vi har många olika dagliga aktiviteter på Garnisonen, exempel på det är sittgympa, bingo, bakning, stickning, målning och mycket mer.

Medarbetare

Vårpersonal inom olika områden

Medarbetargruppen består av verksamhetschef, undersköterskor samt en omvårdnadsansvarig sjuksköterska på varje plan. Vi har en läkare som är här en gång i veckan, eller vid behov. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns tillgängliga för att prova ut hjälpmedel, lägga upp träningsprogram samt handleda personalen.

Matglädje

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.


Vi lovar dig att:
• du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
• maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
• måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
• vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
• du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.3944442,"lng":15.613039},"content":"<h4>Attendo Garnisonen, äldreboende i Linköping</h4><p>Kompanigatan 7–9 </br> 587 58 Linköping </br> Östergötlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.3944442,15.613039' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Kompanigatan 7–9,
587 58 Linköping
Östergötlands län

Öppna vägbeskriving