Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hagtorp

Hjortronvägen 121, Kungsängen

Välkommen till oss

Cecilia Strömberg, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Korttidsplatser
Antal platser
36
Talade språk
Svenska

Boendet

Äldreboende med stor trädgård

Attendo Hagtorp är ett äldreboende med inriktning Hälsa och Hålligång. Hos oss är det alltid något roligt på gång. Målet är att det ska finnas möjlighet till fysisk, psykisk, social, kulturell och andlig stimulans efter var och ens egna förutsättningar.

Daglig utevistelse erbjuds i Hagtorps stora, vackra trädgård med växthus och gångar som lämpar sig perfekt för kortare promenader.

Verksamheten har totalt 36 platser för både permanent och korttidsboende.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Matglädje

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.


Vi lovar dig att:
• du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
• maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
• måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
• vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
• du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

”Jag mår jävligt bra här”

Maud Boende på Attendo Hagtorp

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.485425,"lng":17.7354},"content":"<h4>Attendo Hagtorp, äldreboende i Kungsängen, Stockholm</h4><p>Hjortronvägen 121 </br> 196 35 Kungsängen </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.485425,17.7354' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Hjortronvägen 121,
196 35 Kungsängen
Stockholms län

Öppna vägbeskriving