Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Äldreboende Linköping

Attendo har flera trivsamma äldreboenden i Linköping. Gemensamt för alla är att du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. I Linköping driver Attendo äldreboenden på entreprenad.

Våra äldreboenden i Linköping

Attendo Bantorget äldreboende ligger nära Linköpings resecentrum och Stångån. Här har du möjlighet till utevistelse i vår fantastiska park som ligger i anslutning till boendet.

Attendo Brushanen är ett traditionellt äldreboende beläget i centrala Linköping med 29 lägenheter varav två parlägenheter. På Brushanen finns en vacker utemiljö med trädgård och mysig innergård.

Äldreboendet Attendo Duvan ligger centralt i Linköping med närhet till stadens utbud av butiker och caféer. Stångån finns i närområdet som erbjuder vackra promenadstråk.

Här hittar du samlad information kring vårt kontinuerliga arbete för att minska riskerna för smitta av coronavirus/covid-19 i våra verksamheter.

Attendo Garnisonen är ett vårdboende i stadsdelen Hagaberg med närhet till vacker natur och Linköpings stadskärna.

Attendo Hagalund är ett vårdboende beläget centralt i Linköping. Här får du personlig omvårdnad, hälso- och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå samt rehabiliteringsinsatser.

I Hjulsbro, Linköping ligger Möjetorps vårdboende och servicehus med 21 platser fördelade på tre avdelningar med platser för äldre personer med både somatiska sjukdomar och demenssjukdom.

Attendo Ryd är ett servicehus med centralt läge i Linköping. Vi arbetar utifrån ledorden kompetens , engagemang och omtanke, som tillsammans med vår erfarenhet gör att du kan förvänta dig god kvalitet och gott bemötande.

Attendo Skäggetorp servicehus ligger centralt i Linköping med närhet till bland annat vårdcentral, apotek, pizzeria och en del olika mataffärer.

Ullstämma är ett trygghetsboende med 26 lägenheter, i Linköping. All personlig hjälp på trygghetsboendet utförs som hemtjänst.

Attendo Valla Park ligger i ett naturskönt område i utkanten av stadskärnan med närhet till Gamla Linköping. Vi har en trevlig trädgård som på somrarna blommar i olika färger samt ett promenadstråk.

I ett naturskönt läge med fin trädgård och goda utevistelser samt skogen runt knuten ligger Villa Ryd demensboende. På Villa Ryd har vi 21 lägenheter med egen balkong eller uteplats.

Attendo Ånestad är ett äldreboende beläget i ett lugnt villaområde med natursköna omgivningar. Hos oss får du bo i en trevlig lägenhet med närhet till såväl butiker och service som fina promenadstråk längs med Tinnebäcken.

Bo på äldreboende

Du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. Personal finns på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel.

Det är du som bestämmer hur din dag ska se ut, hur omsorgen ska utformas och vilka aktiviteter och utflykter du vill vara med på.