Attendo Ryd

Servicehus med centralt läge. På vardagar erbjuds varierade och roliga aktiviteter i vår fritidsverksamhet. Det kan vara till exempel bingo, gymnastik, sång och musik, högläsning och tipspromenader.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Mårdtorpsgatan 35

  • 584 32 Linköping

  • Östergötlands län

  • Visa på karta

Fakta

  • Talade språk - Svenska

    Centralt

Story image

Engagemang och omtanke

Attendo Ryd är ett servicehus med centralt läge i Linköping. Vi arbetar utifrån ledorden kompetens, engagemang och omtanke, som tillsammans med vår erfarenhet gör att du kan förvänta dig god kvalitet och gott bemötande.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Läs mer om äldreomsorg i Linköpings kommun
Story image

Du erbjuds varierade och roliga aktiviteter

När du flyttar in utses en kontaktperson som har lite extra ansvar för dig. Tillsammans med dig upprättas en genomförandeplan, som säkerställer att vård, omsorg och service ska utföras som avtalat och som du vill. Vid inflyttningen erbjuder vi ett välkomstsamtal där du får träffa sjuksköterska, verksamhetschef och andra i personalen.

På vardagar erbjuds varierade och roliga aktiviteter i vår fritidsverksamhet. Det kan vara till exempel bingo, gymnastik, sång och musik, högläsning och tipspromenader.

Story image

Sjuksköterska dygnet runt

Attendo Ryd leds av en verksamhetschef och en planeringsledare. De är på plats dagtid måndag till fredag. Vi har engagerade och duktiga undersköterskor och vårdbiträden med lång erfarenhet.

Det finns tillgång till sjuksköterska dygnet runt och vardagar finns tillgång till arbetsterapeut och sjukgymnast.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Intresserad?