Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Dalahöjden

Ett litet och charmigt äldreboende med närhet till grönskande trädgård och fina promenadstråk.

Kontakt

Unit contact image
  • Olivera Gojcevic
  • Verksamhetschef

  • olivera.gojcevic@attendo.se
  • 073-443 89 31
  • Välkommen till oss! Jag heter Olivera Gojcevic och jag är verksamhetschef på Attendo Dalahöjden, mitt i Vasastadens hjärta. Här har vi nära till Sinnenas trädgård, Sabbatsbergskyrkan, fina promenadstråk, butiker, nöjen och kommunikationer. Har du frågor kring äldreboende eller vill boka ett besök kontakta mig.

Adress

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Trädgård

Story image

Charmigt och centralt äldreboende

Attendo Dalahöjden är ett litet, charmigt äldreboende med ett attraktivt läge intill Vasaparken i centrala Stockholm. Området är lugnt, trivsamt och omges av mycket grönska. I närheten finns Sinnenas trädgård, Sabbatsbergskyrkan och fina promenadstråk. Här är det nära till service, nöje och kommunikationer.

Boendet har 42 lägenheter, fördelat på sex plan. På varje plan finns gemensamt kök med matplats, vardagsrum och stor inglasad balkong samt två mindre balkonger i olika väderstreck.

Varje lägenhet är på ca 33 kvm och har sovrum, vardagsrum, pentry samt duschrum. Varje lägenhet är utrustad med en vårdsäng, i övrigt möblerar du själv.

Följ oss på Instagram
Story image

Omsorg med individen i fokus

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska.

Bedömning av sjukgymnast/arbetsterapeut sker i samband med inflytt.

Vårt aktivitetsbiträde ordnar med promenader, utevistelse och andra dagliga aktiviteter. 

Story image

Vi finns här för dig

Tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare erbjuder vi en trygg och omsorgsfull vardag för våra kunder, både i hemmen här på Attendo Dalahöjden och i de vackra omgivningarna.

Det är viktigt att du som kund vet vad du kan förvänta dig av oss och att vi ser till att alltid hålla vad vi kommer överens om, det gör vi genom att upprätta en genomförandeplan. 

Att du är nöjd med oss är viktigt. Att du känner dig trygg med oss är viktigt. Att du känner meningsfullhet är viktig. Vi lyssnar på dig och vill förstå vad vi gör bra och vad vi kan utveckla.

Story image

Vällagad, god och näringsriktig mat

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter på våra äldreboenden. Vi är mycket måna om att erbjuda god och näringsrik mat i en trevlig och harmonisk miljö och har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.
Våra menyer är säsongsanpassade, variationsrika och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

Vi strävar efter att:
• du kan känna dig trygg med vår mat. Alla medarbetare genomgår en utbildning inom livsmedelshygien och vi har gedigna rutiner för att säkerställa en trygg mathantering.
• maten är näringsriktig. Våra menyer är framtagna i samråd med kostvetare och dietist och vi använder ett kostplaneringssystem för att beräkna näringsinnehållet.
• måltiderna är lugna och harmoniska stunder. Vi arbetar aktivt för att måltiderna ska vara något du ser fram emot.
• vi lagar mat på plats. Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket.
• du kan påverka menyerna. Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

Följ med in i Sinnenas Trädgård

Intresserad?

Quote

Man ser att personalen verkligen bryr sig om min närstående, och tar hänsyn till dom rutinerna som hen är van vid. Jag känner mig väldigt trygg att ha min närstående på Dalahöjden.

Devider

Närstående till boende på Dalahöjden