1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Solskiftet

Solskiftesvägen 9-11, Åkersberga

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
36
Rumsstorlek
38 kvm

Välkommen till oss

VerksamhetschefZlata Cerimagic

Telefon: 076-698 19 69

Boendet

Naturnära äldreboende

Solskiftets äldreboende riktar sig till dig som är äldre och har behov av vård och omsorg dygnet runt. Vi lägger stor vikt vid att dina önskemål och dina behov får stå i centrum. På Solskiftet arbetar vi med olika former av träning och sysselsättning för att skapa glädje och social samvaro. Utanför husknuten finns hagar med hästar och de lugna småvägarna gör det enkelt att ta en promenad.

Mer om boendet

Stora rum och trädgård

Solskiftets äldreboende består av ett enplanshus med tre avdelningar som totalt rymmer 36 lägenheter. På varje avdelning finns gemensamma utrymmen såsom stort kök, matrum och vardagsrum. Här är det enkelt att ta sig ut i friska luften eftersom varje avdelning har en egen skyddad trädgård. Korridoren som sammanbinder avdelningarna är en utmärkt träningsrunda under dagar när vädret inte lockar till utevistelse.

Att bo hos oss innebär trygghet, men också rätten att fortsätta vara sig själv. Här kan du inreda din lägenhet med egna möbler, förutom säng, sängbord och sänglampa som redan finns på plats. Lägenheterna är relativt stora, de flesta är ca 38 kvadratmeter. Utöver det rymliga rummet finns ett stort badrum samt ett skåp med diskho, kylskåp och eluttag för till exempel en mikrovågsugn, vattenkokare eller kaffebryggare. Alla lägenheter är utrustade med både tvättmaskin och torktumlare.

Omsorg & Medarbetare

Trygg vardag

Vi arbetar för att skapa en trygg vardag med mycket glädje och socialt umgänge. Vi vill kunna erbjuda dig meningsfulla aktiviteter och vi värnar om ett gott samarbete med dina anhöriga.

När du flyttar in hos oss får du en kontaktman som ansvarar lite extra för dig. Vi skriver också en genomförandeplan tillsammans med dig som beskriver hur du vill ha din omsorg utförd. Självklart finns medarbetare där för att stödja dig och hjälpa dig med de aktiviter som du har svårt att genomföra själv.

På Solskiftets äldreboende finns det personal dygnet runt. Här finns tillgång till omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.500606,"lng":18.306896},"content":"<h4>Attendo Solskiftet</h4><p>Solskiftesvägen 9-11 </br> 184 33 Åkersberga </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.500606,18.306896' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Solskiftesvägen 9-11,
184 33 Åkersberga
Stockholms län

Öppna vägbeskriving