Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemtjänst Danderyd

Svärdvägen 29, Danderyd

Välkommen till oss

Ninni Dahl, Verksamhetschef

Varmt välkommen till vår fina verksamhet. Vi kommer gärna hem till dig på ett hembesök - ring eller maila oss!

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!
Attendo startade sin första verksamhet redan 1985 i Danderyd. Idag är Attendo Hemtjänst en av de ledande aktörerna i Danderyd med erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet.

Medarbetare

Hög kvalitet

På Attendo Hemtjänst Danderyd arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Omsorg

Var med och styr din tillvaro

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Hushållsnära tjänster

Utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd, eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna.

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, till exempel städning, fönsterputs, inköp eller varför inte promenadsällskap?

Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du då utnyttja RUT-avdraget.

Läs mer om hushållsnära tjänster

Demensteam

Medarbetare med stor kunskap om demens

Attendos Demensteam består av medarbetare med stor kunskap och intresse för personer med nedsatt närminne och demenssjukdomar. Demensteamet är schemalagda i separat grupp för att uppnå bästa kontinuitet. Teamets uppdrag är att erbjuda god kvalité och underlätta och avlasta för anhöriga. Teamen utgår från kontoret och du kan förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.4026437373604,"lng":18.0356257985485},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Danderyd</h4><p>Svärdvägen 29 </br> 182 33 Danderyd </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.4026437373604,18.0356257985485' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Svärdvägen 29,
182 33 Danderyd
Stockholms län

Öppna vägbeskriving