Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemtjänst Kista, Spånga, Tensta, Rinkeby

Trondheimsgatan 11, Stockholm

Välkommen till oss

Mary-Eva Owilli, Verksamhetschef

Hej, jag berättar gärna mer om vad vi kan hjälpa dig med. Jag gör gärna ett hembesök och tar med en kaffekorg!

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Attendo Hemtjänst Kista, Spånga, Tensta, Rinkeby har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Omsorg

Underlättar och stöttar dig i din vardag

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Klicka här för att göra din ansökan om Hemtjänst (e-tjänst)

Medarbetare

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo hemtjänst Kista, Spånga, Tensta, Rinkeby arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Läs på kommunens webbplats vad hemtjänst kostar

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna.

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp.

Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Läs mer om hushållsnära tjänster

Specialkompetens i demenssjukdomar

Stjärnmärkt är en utbildningsmodell som tagits fram av Svenskt Demenscentrum. Den består av fyra utbildningssteg och vänder sig främst till demensboenden, äldreboenden och hemtjänstenheter men även till biståndshandläggare. När minst 80 procent av medarbetarna på en arbetsplats genomfört samtliga utbildningssteg blir arbetsplatsen Stjärnmärkt. 

Arbetsplatsen erhåller då ett diplom med Stjärnmärkts symbol. Det är ett bevis för att medarbetarna har fått grundläggande kunskap om demenssjukdomar och verktyg för att arbeta personcentrerat, något som har högsta prioritet i Socialstyrelsens nationella riktlinjer.

Läs mer här

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.4094692,"lng":17.9245112},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Kista Spånga, Tensta, Rinkeby</h4><p>Trondheimsgatan 11 </br> 164 32 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.4094692,17.9245112' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Trondheimsgatan 11,
164 32 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving