Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemtjänst Norrmalm

Frejgatan 33, Stockholm

Välkommen till oss

Sarah Blomberg, Biträdande verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!
Attendo Hemtjänst Norrmalm har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål. Målet för våra verksamheter är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Omsorg

Underlättar och stöttar dig i din vardag

Attendo hemtjänst Norrmalm är igång dygnet runt. Vi ger dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du alltid känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Tillsammans med kontaktpersonen lägger ni upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Våra medarbetare bär alltid Attendo-kläder, namnskylt och ID-kort. Vi använder bilar och cyklar märkta med Attendo. Om du vill lämna ut din hemnyckel så förvaras den alltid i ett digitalt spårbart nyckelskåp.

Språkkompetens kan vi anpassa efter behov.

Klicka här för att göra din ansökan om Hemtjänst (e-tjänst)

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Vi har ett Städteam som är specialiserade på städning för våra hemtjänstkunder. De kan även hjälpa dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls som en hushållsnära tjänst.

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning och fönsterputs. Priset är med vår seniorrabatt 203 kr/tim efter RUT-avdrag.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Läs på kommunens webbplats vad hemtjänst kostar

Mat

Låt oss ta hand om dina måltider!

Du som har biståndsbeslut för matleverans kan välja att beställa din matlåda från vårt egna kök på Attendo. Vår kock Thomas har tillsammans med Attendos dietister skapat en meny.

Det finns alltid fyra rätter att välja mellan. Det finns även specialanpassad kost om det efterfrågas.

Våra priser:

  • Matlåda inklusive sallad 53 kr
  • Lyxlåda inklusive sallad 93 kr
  • Efterrätt 10 kr

 

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3474789,"lng":18.0547054},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Norrmalm</h4><p>Frejgatan 33 </br> 113 49 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3474789,18.0547054' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Frejgatan 33,
113 49 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving