Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemtjänst Ulricehamn

Boråsvägen 1, Ulricehamn

Välkommen till oss

Sarah Eliasson, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!
Attendo Hemtjänst Ulricehamn har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Medarbetare

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo hemtjänst Ulricehamn arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Omsorg

Underlättar och stöttar dig i din vardag

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp med kund.

Ger arbetet rätt till rutavdrag? Läs på Skatteverket.se här

Mat

Matglädje

Vi på Attendo tycker att maten är viktig, att det du äter smakar gott, mat och måltid är också gemenskap för oss. Vi har en måltidsvärd hos oss, som tillsammans med dig och övriga i personalen arbetar med kvalitet kring mat och måltid. Attendo Kundval Ulricehamn har våffelcafé varje vecka, vi bjuder ofta även in till andra aktiviteter där vi serverar kaffe och hembakat.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.7977717,"lng":13.4143496},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Ulricehamn</h4><p>Boråsvägen 1 </br> 523 36 Ulricehamn </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.7977717,13.4143496' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Boråsvägen 1,
523 36 Ulricehamn
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving