Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Ängelholm

Våra erfarna och engagerade medarbetare hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Personalen arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Vår personalgrupp är erfaren och kompetent. Alla arbetar för att underlätta din vardag samtidigt som de värnar om din personliga integritet.

Vi har hög kompetens gällande allt från det normala åldrandet till olika typer av demenssjukdomar. För att både du och dina närstående ska känna er trygga i situstionen får du en fast omsorgskontakt som ger dig omsorg med omtanke. Tillsammans planerar ni hur du önskar att dina insatser ska utformas.

Hemtjänst i form av service- och omvårdnadsinsatser alla dagar, hela året mellan kl: 07-22.

Quote

De som kommer och hjälper mig är så snälla, rara och hjälpsamma!

Devider

Kund på Attendo Hemtjänst Ängelholm

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, lättare trädgårdsarbete, ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök m.m.

Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Intresserad av hemtjänst?

Attendos äldreboende i Ängelholm

Attendo driver även ett äldreboende i Ängelholm. 

Attendo Errarp är ett nybyggt och modernt äldreboende med inriktning Kultur & Nöje. Här finns det växthus, odlingslådor, grillplats och mycket bär och frukt. Den som vill får även ha en fågel eller annat husdjur i sin lägenhet!

På Attendo Errarp utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns tillgång till sjuksköterskor dygnet runt och fysioterapeuter samt arbetsterapeuter dagtid.

Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill!

 

 

Attendo Errarp