Attendo Hemtjänst Bromma

Vi hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Naturligtvis planerar vi alla insatser tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Sobelgränd 4

  • 167 58 Stockholm

  • Stockholms län

Fakta

  • Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

    Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Var med och styr din tillvaro

Attendo Hemtjänst Bromma är igång dygnet runt. Vårt mål är att underlätta  och stötta dig i din vardag så att din tillvaro blir som du önskar. 

För oss är det viktigt att du alltid känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Tillsammans med kontaktpersonen lägger du upp de dagliga rutinerna så att de utförs efter dina behov och önskemål.

Våra medarbetare bär alltid arbetskläder, namnskylt och ID-kort för din trygghet och säkerhet. Vi använder även bilar och cyklar märkta med Attendo. Om du vill lämna ut din hemnyckel så förvaras den alltid i ett digitalt spårbart nyckelskåp. Språkkompetens kan vi anpassa efter behov.

Varmt Välkomna!

Klicka här för att göra din ansökan om Hemtjänst (e-tjänst)

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Vi har ett särksilt team som är specialiserade på städning för våra hemtjänstkunder. De kan även hjälpa dig som vill ha service och hjälp i vardagen utöver ditt beviljade bistånd. Om du inte har något bistånd alls kan du köpa hushållsnära tjänster av oss. 

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning och fönsterputs. Priset är med vår seniorrabatt 203 kr/tim efter RUT-avdrag.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Läs på kommunens webbplats vad hemtjänst kostar

Våra lokala kontor

Hemtjänst Bromma Öst

Sobelgränd 4, Bromma
076-697 43 03 (kl 7-22)

Hemtjänst Bromma Väst

Råckstavägen 30, Bromma
076-695 11 73 (kl 7-22)

 

Matlagning eller Matlåda för 45 kr

Kost och näring är avgörande för en god hälsa. Vi tillagar gärna maten med dig om det finns önskemål om det. Annars kan vi levererera matlådor från Attendos eget kök. Vår kock Thomas har tillsammans med Attendos dietister skapat en meny. 

Priset för en matlåda är 45 kr och då ingår sallad. Önskar du dessert tillkommer 10 kr. Det finns alltid fyra rätter att välja mellan samt specialanpassad kost om det efterfrågas.

Intresserad av hemtjänst?