Tills vidare gäller besöksförbud på våra äldreboenden. Vi vidtar skärpta åtgärder med anledning av Coronavirusets spridning. Läs mer här

Sökresultat

Sökresultat

Attendo Mårbackagatan

April 2021 öppnar vi Attendo Mårbackagatan. Med 2 000 blivande hem är Telestaden i Farsta ett av södra Stockholms största bostadsprojekt under utveckling.

Attendo Förstärkta Ärenden

Stockholms län

Atendo Förstärkta Ärenden erbjuder HVB med IVO-tillstånd för personer mellan 12-65 år som inte klarar att bo kollektivt.

Attendo Vegagatan

Stockholms län

Vi påbörjar nu byggnationen av 84 nya lägenheter hos Attendo Vegagatan, Norrtälje. Det blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa.

Attendo Rydsvägen

Östergötlands län

Attendo Rydsvägen gruppbostad drivs på entreprenad av Linköpings kommun och består av 5 servicebostäder för vuxna personer som omfattas av personkrets 1 enligt 1§ LSS.

Attendo Solskiftet

Stockholms län

Attendo Solskiftets äldreboende riktar sig till dig som är äldre och har behov av vård och omsorg dygnet runt. Utanför husknuten finns hagar med hästar och de lugna småvägarna gör det enkelt att ta en promenad.

Attendo Täppan

Skånes län

Attendo Täppan är ett demensboende i Trelleborg som genomsyras av välbefinnande och trygghet för våra kunder. Vi lägger stor vikt vid privatliv och integritet, intresse, delaktighet och självbestämmande.

Attendo Alunskiffern

Hallands län

Attendo Alunskiffern blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa vilket innebär att det kommer ha en tydlig profil där hälsa och välmående står i fokus. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Attendo Vallkärra

Skånes län

Snart öppnar Attendo ett nytt serviceboende med 8 lägenheter i Vallkära, utanför Lund. Boendet vänder sig till personer inom personkrets 1 LSS.

Attendo Ullstämma

Östergötlands län

Ullstämma är ett trygghetsboende med 26 lägenheter, i Linköping. All personlig hjälp på trygghetsboendet utförs som hemtjänst.

Attendo Smedhagen

Stockholms län

Attendo Smedshagen är ett korttidsboende för dig som är vuxen och tillhör personkrets 1 LSS. Vi erbjuder individuellt anpassat stöd efter dina önskemål och behov.