Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Sökresultat

Sökresultat

Attendo Almvägen

Stockholms län

Under våren 2021 öppnar vi Attendo Almvägen i Sollentuna. Ett nytt och modernt äldreboende med 54 lägenheter.

Attendo Nämndemansgatan

Östergötlands län

Attendo Nämndemansgatan äldreboende i Motala med 54 rymliga och moderna lägenheter.

Attendo Evedal 9

Attendo Evedal 9, ett serviceboende i Växjö med särskilt stöd och service för personer tillhörande personkrets 1 enligt 9:9 § LSS.

Attendo Mårbackagatan

Stockholms län

April 2021 öppnar vi Attendo Mårbackagatan. Med 2 000 blivande hem är Telestaden i Farsta ett av södra Stockholms största bostadsprojekt under utveckling.

Attendo Förstärkta Ärenden

Stockholms län

Atendo Förstärkta Ärenden erbjuder HVB med IVO-tillstånd för personer mellan 12-65 år som inte klarar att bo kollektivt.

Attendo Vegagatan

Stockholms län

Vi påbörjar nu byggnationen av 84 nya lägenheter hos Attendo Vegagatan, Norrtälje. Det blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa.

Attendo Rydsvägen

Östergötlands län

Attendo Rydsvägen gruppbostad drivs på entreprenad av Linköpings kommun och består av 5 servicebostäder för vuxna personer som omfattas av personkrets 1 enligt 1§ LSS.

Attendo Solskiftet

Stockholms län

Attendo Solskiftets äldreboende riktar sig till dig som är äldre och har behov av vård och omsorg dygnet runt. Utanför husknuten finns hagar med hästar och de lugna småvägarna gör det enkelt att ta en promenad.

Attendo Täppan

Skånes län

Attendo Täppan är ett demensboende i Trelleborg som genomsyras av välbefinnande och trygghet för våra kunder. Vi lägger stor vikt vid privatliv och integritet, intresse, delaktighet och självbestämmande.

Attendo Alunskiffern

Hallands län

Attendo Alunskiffern blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa vilket innebär att det kommer ha en tydlig profil där hälsa och välmående står i fokus. Välkommen att kontakta oss för mer information!