Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Almvägen

Almvägen 41, Sollentuna

Välkommen till oss

Ellen Malkoch, Verksamhetschef

Hej, Jag heter Ellen Malkoch och ansvarar för Attendo Almvägen. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
54
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa

Om boendet

Ett livsstilsboende med inriktning Sport & Spa

Attendo Almvägen är ett nybyggt äldreboende i Sollentuna som öppnade 1 september 2021. Här finns 54 nya lägenheter, varav 34 lägenheter är med demensinriktning och 18 lägenheter är med vård- och omsorgsinriktning.

Med vår inriktning Sport & Spa sätter vi hälsa och välmående i fokus. Här kan du hålla dig aktiv i vårt inne- och utegym. Du kan även njuta av behandlingar och bad i vår spaavdelning. I sportbaren kan man ta något gott att dricka och följa favoritlaget via vår storbilds-TV.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Omsorg & Aktiviteter

Du är delaktig i hur din omsorg ser ut

Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas. När du flyttar in hos oss får du en kontaktman i personalgruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med. Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Matlust

Välkommen till bords!

Måltider och fikastunder upplevs ofta som några av dagens höjdpunkter hos oss. Då samlas de flesta i köket, äter god mat och har en trevlig stund tillsammans. Vi är måna om att erbjuda vällagad och näringsriktig mat i en harmonisk miljö och Attendo har därför ett särskilt måltidsmiljökoncept som vi kallar för Matlust.

Våra menyer är säsongsanpassade och vi använder råvaror av hög kvalitet. Menyerna bygger på svensk husmanskost, men vi serverar förstås även andra spännande maträtter. Vi tar alla tillfällen att fira med lite extra härligheter och vi uppmärksammar självklart olika högtider.

Att känna dofter från matlagning och bakning ökar matlusten hos de allra flesta. Hos oss får du maten serverad direkt från köket och menyerna är framtagna i samråd med kostvetare och dietist.

Kom gärna med receptförslag och delta i matlagningen om du tycker att det är roligt!

Läs mer om vårt koncept Matlust här

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Läs mer om våra Livsstilsboenden

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Sök jobb på Attendo här

Intresserad?

Ta kontakt med oss idag så berättar vi mer om Almvägen och Attendos erbjudande.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.421364352625,"lng":17.9538341136738},"content":"<h4>Attendo Almvägen</h4><p>Almvägen 41 </br> 191 41 Sollentuna </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.421364352625,17.9538341136738' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Almvägen 41,
191 41 Sollentuna
Stockholms län

Öppna vägbeskriving