Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Bergsmansgatan

Bergsmansgatan 30, Sala

Välkommen till oss

Louise Gunhardsson, Uppstartsansvarig

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
72
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Kultur & Nöje

Boendet

Trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter

Under 2020 öppnar Attendo Bergsmansgatan äldreboende i Sala. Det är ett nytt modernt äldreboende som ligger centralt i Sala med gångavstånd till Stora torget.

Attendo Bergsmansgatan är ett livsstilsboende med inriktning Kultur & Nöje. Det innebär att vi kommer att ordna aktiviteter med kulturella inslag som musik, dans, högläsning och mycket annat.

Boendet kommer att ha trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter och fina gemensamma utrymmen samt flera balkonger för samvaro. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Kulturella upplevelser har en positiv påverkan på många människors hälsa och livskvalitet. Kultur skapar mening, tränar sinnen, roar och stimulerar gemenskap samt förstärker den egna identiteten.

Läs mer om våra Livsstilsboenden

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Sök jobb på Attendo här

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.9189579,"lng":16.5988596},"content":"<h4>Attendo Bergsmansgatan, äldreboende i Sala</h4><p>Bergsmansgatan 30 </br> 733 31 Sala </br> Västmanlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.9189579,16.5988596' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Bergsmansgatan 30,
733 31 Sala
Västmanlands län

Öppna vägbeskriving