Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Frösunda

Signalistgatan 3, Solna

Välkommen till oss

Caroline Östberg, Verksamhetschef

Hej, Jag heter Caroline Östberg och ansvarar för Attendo Frösunda. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende, vår verksamhet eller vill boka ett besök kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor.

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
41
Rumsstorlek
31 kvm
Talade språk
Svenska, Arabiska, Engelska, Filippinska, Ryska, Spanska

Boendet

Rymlig samlingssal för gemensamma träffar

Attendo Frösunda äldreboende i Solna ligger i ett nybyggt område med bra kommunikationer ett stenkast från Hagaparken. 

Frösunda äldreboende i Solna har 41 lägenheter fördelat på fyra våningar. Två av dessa våningar är för personer med demensdiagnos, de övriga för personer med olika omvårdnadsbehov.

Varje lägenhet som är 31 kvm, innehåller pentry och ett stort badrum med dusch. Grundmöblemanget består av höj-och sänkbar säng och sängbord och i lägenheten finns även garderob.

På varje våning finns en gemensam matsal, en stor balkong och ett allrum. I markplanet finns uteplats med parasoller. Vi har också en rymlig samlingssal för gemensamma sammankomster.

Omsorg & Aktiviteter

Egen kontaktman och genomförandeplan

Hos oss får du en kontaktperson som utformar din vistelse efter dina önskemål. Kontaktpersonen följer också med vid exempelvis läkarbesök, till frisören eller optikern, men även vid inköp, utflykter, promenader och annat.

Tillsammans med dig, din anhörig, sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut planeras din vård- och omsorg och följs upp efter dina behov.

Hos oss kan du även delta i aktiviteter som promenader, musikunderhållning, gymnastik och film- och bildvisning.

Medarbetare

Engagerade och motiverade medarbetare

Hos oss arbetar engagerade och motiverade medarbetare och många av dem har arbetat hos oss i flera år.

Vi har omsorgspersonal på plats dygnet runt som nästan uteslutande är undersköterskor. Varje våning har en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vi har även en Silviasyster (specialist i demensvård).

Vår läkare kommer en dag i veckan. Arbetsterapeut och fysioterapeut en dag i veckan.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Matglädje

Vällagad, näringsrik och välsmakande

Hos oss är maten och måltidens utformning i fokus. Vi erbjuder en varierad säsongsbetonad meny med näringsrikt innehåll och trevlig samvaro kring bordet. De boende har möjlighet att påverka vad som serveras, komma med receptförslag och delta i tillagning av maten.

Vi lägger stor vikt vid att maten ska vara vällagad, näringsrik och välsmakande och att måltidsmiljön ska vara trevlig och inbjuda till gemenskap. På onsdagarna serveras gourmetlunch med vin till.

Vi hittar gärna på aktiviteter och teman runt måltiden – mat från hembygden, provsmakning av champagne eller choklad eller italiensk temavecka.

Intresserad?

Ta kontakt med oss idag så berättar vi mer om Frösunda och Attendos erbjudande.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3688427,"lng":18.0121922},"content":"<h4>Attendo Frösunda, äldreboende i Solna</h4><p>Signalistgatan 3 </br> 169 72 Solna </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3688427,18.0121922' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Signalistgatan 3,
169 72 Solna
Stockholms län

Öppna vägbeskriving