Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Vegagatan

Norrtälje Hamn, Norrtälje

Välkommen till oss

Louise Gunhardsson, Kontaktperson

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende, Korttidsplatser, Här bygger vi nytt
Antal platser
83
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa

Boendet

Beräknas stå klart 2022 

Nu pågår byggnationen av 83 nya lägenheter hos Attendo Vegagatan i Norrtälje. Beräknas stå klart 2022 

Det blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa. Boendet kommer att erbjuda en härlig relaxavdelning med spa och bastu. En sportbar där du kan svalka dig med något gott att dricka samtidigt som vi tillsammans tittar på vår storbilds-TV när favoritlaget spelar.

En härlig samlingssal med takterass som har fantastisk utsikt mot Norrtäljeviken. För dig som gillar växter och plantering lika mycket som oss, kommer vi ha ett växthus och även en egen trädgård på taket. 

Läs mer om kvarteret Alen

Lägenheterna

Viktigt att du känner dig som hemma

Våra trivsamma lägenheter är på ca 31 m² och är anpassade för att skapa de bästa förutsättningarna för att du ska kunna leva så bekvämt och självstädnigt som möjligt. Lägenheterna har ett trinettkök samt ett större tillgänglighetsanpassat badrum med dusch och toalett. 

Varje lägenhet är även utrustad med en höj- och sänkbar säng men i övrigt möblerar du själv med hur du vill ha det. För oss är det viktigt att du känner dig som hemma i din nya bostad.

Omsorg & Aktiviteter

Du ska känna dig trygg

Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas. När du flyttar in hos oss får du en kontaktman i personalgruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med. Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

På Attendos äldreboenden erbjuder vi regelbundet aktiviteter för kropp och själ. Våra aktivitetsansvariga ansvarar för att organisera individuella aktiviteter och gruppaktiviteter. Utbudet av aktiviteter baseras på de boendes önskemål.

Njut av utsikten på takterrassen, påta i växthuset eller träna i vårat gym. Eller varför inte ta en promenad till vattnet? Här finns något för alla!

Vill du bo hos oss? Vi hjälper dig med din ansökan!

Processen kring ansökan och val av äldreboende kan vara svår - vi hjälper dig i alla steg! Ring oss på 010-140 10 70 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor.

Jag söker äldreboende för:
Hur hörde du talas om Attendo?

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy för kunder. Ändamålet med personuppgiftsbehandlingen är att kunna ta kontakt med dig angående det visade intresset i Attendo och den rättsliga grunden är vårt berättigade intresse att kunna marknadsföra våra tjänster. Genom att lämna dina uppgifter samtycker du till att Attendo kontaktar dig.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.759996,"lng":18.712237},"content":"<h4>Attendo Vegagatan</h4><p>Norrtälje Hamn </br> 761 32 Norrtälje </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.759996,18.712237' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Norrtälje Hamn,
761 32 Norrtälje
Stockholms län

Öppna vägbeskriving