Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Viksjö

Tegvägen 7, Stockholm

Välkommen till oss

Joanna Tomczyk, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
40
Talade språk
Svenska

Boendet

Centralt och naturnära äldreboende i Järfälla

Attendo Viksjö äldreboende ligger i Järfälla, på Tegvägen nära Viksjö centrum. Här finns 40 stycken lägenheter varav tre demensavdelningar och en omsorgsavdelning. På entréplanet finns bland annat ett tillagningskök och en samlingslokal med separat ingång som kan hyras av utomstående.

På baksidan av Viksjö äldreboende finns en trädgård som har utformats för att den ska aktivera alla sinnen hos de boende.

Omsorg & Aktiviteter

Stort aktivitetsutbud

På Viksjö äldreboende i Järfälla finns personal på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel. Läkare, sjukgymnast och/eller arbetsterapeut finns knutna till verksamheten och har det medicinska och rehabiliterande ansvaret för dig.

Hos oss erbjuds många varierade aktiviteter, både individuella och gemensamma. Du erbjuds underhållning i form av gymnastik, tipspromenader, högläsning och filmkvällar och vi anordnar utflykter regelbundet. Du erbjuds också ”egen-tid” med din kontaktman, kanske ett besök på café, en vända till biblioteket eller ett teaterbesök?

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.40975,"lng":17.799181},"content":"<h4>Attendo Viksjö, äldreboende i Järfälla</h4><p>Tegvägen 7 </br> 175 53 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.40975,17.799181' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Tegvägen 7,
175 53 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving