Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Näsbyterrassen

Attendo Näsbyterrassen blir ett nytt modernt livsstilsboende med inriktning Sport & Spa för dig som har ett beviljat biståndsbeslut för särskilt boende från din kommun.

Kontakt

Unit contact image
 • Mikaela Berggren
 • Verksamhetschef

 • mikaela.berggren@attendo.se
 • 073-155 18 70
 • Hej,
  Jag heter Mikaela Berggren och ansvarar för Attendo Näsbyterrassen. Har du frågor om processen kring ansökan till ett äldreboende eller om vår verksamhet, kontakta mig. Jag svarar gärna på dina frågor!

Adress

 • Gamla Norrtäljevägen 94

 • 187 48 Täby

 • Stockholms län

 • Visa på karta

Fakta

 • Antal platser: 100

  Lediga platser: Ja

  Rumsstorlek: 31 kvm

  Talade språk: Svenska

  Särskild fokus: Livsstilsboende Sport & Spa

  Byggt år: 2024

 • Här bygger vi nytt, Takterrass , Spa , Gym , Festlokal

Nytt äldreboende i Täby med start i Augusti!

I augusti öppnar vi portarna till vårt nyaste äldreboende i Täby!

Attendo Näsbyterrassen är ett nytt äldreboende i Roslags Näsby, Täby. Äldreboendet är beläget i en attraktiv, hållbar och levande stadsdel med närhet till Roslagsbanan. I samma byggnad kommer det även finnas en förskola. 

Det är ett så kallat livsstilsboende med konceptet Sport & Spa. Här kommer det erbjudas avkopplande och stimulerande miljöer både inne och ute på vår  takterrass. Den som vill kan ägna sig åt trädgårdssysslor, koppla av i vår relax, träna i gymmet eller njut av gemenskapen i vår festlokal. 

Boendet kommer ha 100 ljusa och trivsamma lägenheter samt fina gemensamma utrymmen för gemenskap samt en imponerande takterrass för avkopplande stunder. 

Vi kommer erbjuda en mängd olika aktiviteter där du kan vara med och komma med förslag på vad just du skulle vilja göra. 

Mikaela Berggren, verksamhetschef.
Mikaela Berggren, verksamhetschef.

Nytt äldreboende i Täby

Med en läcker träfasad i ceder och en majestätisk takterrass med milsvid utsikt är Attendos nyaste äldreboende på Gamla Norrtäljevägen kanske att betrakta som företagets flaggskepp. Här pågår byggnation för fullt och i augusti är det dags att öppna dörrarna för inflyttare.

I huset erbjuds moderna och välutrustade lägenheter à cirka 31 kvadrat samt
fem större lägenheter på nästan 50 kvadrat som är väl lämpade för parboende.
Alla lägenheterna har fiber och rymliga badrum. Näsbyterrassen är ett livsstilsboende med inriktning Sport & Spa, vilket innebär att det läggs extra vikt vid hälsa, njutning, aktiviteter och välmående. Med stor bastu, bubbelbad, ett stort härligt relaxrum samt ett rejält gym, där det kommer att bli såväl gemensamma aktiviteter som möjlighet till egen träning, kommer man verkligen att kunna leva upp till det givna temat.

Läs hela artikeln här

Engagerade medarbetare

Som boende hos oss kommer du få en egen kontaktperson med ansvarar för din omsorg och det som bidrar till att du får en meningsfull tillvaro. Ett personligt livskvalitetssamtal hålls i samband med inflyttningen och sen fortlöpande för att följa upp olika önskemål.

Kontaktpersonen kompletteras av ett tvärprofessionellt team av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som tillsammans skapar trygghet och säkrar vårdens kvalitet. Vi samverkar med läkare som kommer komma varje vecka till oss på boendet.

 

Är du nyfiken på att arbeta hos oss? Gå in här och håll utkick på våra tillgängliga tjänster

Carousel image

Samlingsrum

Carousel image

Relaxen

Carousel image

Samvarorum

Carousel image

Matsal

Personlig kontaktperson med extra ansvar för dig

På Attendo Näsbyterrassen bestämmer man själv över sin omsorg och sin tillvaro. I samband med inflyttningen skapar vi en individuell plan för hälsa och livskvalitet, där såväl önskemål som vård- och omsorgsbehov finns med och uppdateras löpande. När du bor hos oss är du delaktig och kan påverka verksamhetens utformning av allt från mat till aktiviteter. Vi jobbar systematiskt för att hälsa och välmående ska vara i fokus för vår omsorg. 

Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas. När du flyttar in hos oss får du en kontaktperson i medarbetargruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med. Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Här kan du välja att sitta själv i lugn och ro, med en kopp kaffe och dagens tidning, eller umgås med vänner och delta i roliga aktiviteter.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Läs mer om våra Livsstilsboenden

Hemtjänst & hushållsnära tjänster

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. På Attendo Hemtjänst Täby erbjuder vi hjälp med detta och mycket annat, både genom hemtjänst och hushållsnära tjänster.

Med 35 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få en så personlig omsorg som möjligt, bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål. Du får även en kontaktman som är den du oftast kommer träffa.

 

Vi förenklar din vardag!

 

Vill du veta mer? Ring oss idag på 020-211 300

Attendo Hemtjänst Täby

Intresserad av äldreboende?