Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Täby

Vi har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

Fakta

  • Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

    Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Story image

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo hemtjänst i Täby arbetar engagerade medarbetare som är utbildade undersköterskor och vårdbiträden. Varje kund får en fast omsorgskontakt som tillsammans med kunden planerar insatserna så att de utförs på bästa sätt. 

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

 

Klicka här för att göra din ansökan om Hemtjänst
Quote

Trevlig och hjälpsam personal som kommer den tid vi önskat. Och lätta att få kontakt med!

Devider

Kund hos Attendo Hemtjänst Täby

Story image

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Du vet väl om att du alltid kan beställa hushållsnära tjänster av oss? Detta kan vara ett komplement till ditt befintliga bistånd eller en fristående tjänst. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster

God och näringsrik mat

Priset för en matlåda är 75 kr och då ingår sallad.

Önskar du dessert tillkommer 15 kr.

Det finns alltid fyra rätter att välja mellan samt specialanpassad kost om det efterfrågas.

Menu

Matlagning eller Matlåda för 75 kr

Kost och näring är avgörande för en god hälsa. Vi tillagar gärna maten med dig om det finns önskemål om det. Annars kan vi leverera matlådor från Attendos eget kök. Våra kockar har tillsammans med Attendos dietister skapat en meny.

Läs mer om vårt matkoncept
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Våra boenden i Täby

Attendo driver även äldreboenden i Täby.

Attendo Enhagsslingan är ett livsstilsboende med koncept Utevistelse & Trädgård. Hos oss använder vi trädgården och närmiljön som en naturlig del av vardagens sysselsättning. I vår grönskande trädgård samlas vi gärna för att umgås över en fika. Du kan även njuta i vår relaxavdelning med bastu.

Attendo Roslags Näsby öppnar 2024. Det blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning Sport & Spa. Boendet kommer ha 60 ljusa och trivsamma lägenheter samt fina gemensamma utrymmen för gemenskap.

 

 

 

Attendo Enhagsslingan Attendo Roslags Näsby

Intresserad av hemtjänst?