1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Åbovägen

Åbovägen 22, Växjö

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
44
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefGustav Hållén

Telefon: 072-888 20 53

Boendet

Ljusa och trevliga lägenheter

Välkommen till Attendo Åbovägens äldreboende i Växjö! Boendet är beläget i Högstorp och är uppdelat på fyra avdelningar med elva lägenheter vardera. Här arbetar utbildade och engagerade medarbetare med din vård och omsorg. Här på Åbovägen erbjuder vi dig som boende en rad olika aktiviteter.

Här finns 44 st ljusa lägenheter fördelat på fyra enheter. Varje lägenhet har badrum med dusch och trinettkök. Sängen som ingår i lägenheten är höj- och sänkbar, i övrigt möblerar du som du vill.

Varje enhet har gemensam matsal och sällskapsrum. Det finns även en större matsal för hela Åbovägen.

 

Omsorg & Aktiviteter

Stort aktivitetsutbud

På Attendo Åbovägen får du som boende en egen kontaktman som specialiserar sig på just dig. Vi har välkomstsamtal med vård och- omsorgsplanering inom 2 veckor efter inflytt med kontaktman och sjuksköterska. Vi har sedan regelbunden uppföljning tillsammans med läkare och sjuksköterska samt kontaktman och vi har medarbetare som följer med vid sjukhusbesök mm.

Vi har en mängd aktiviteter att välja bland för dig som boende. Förutom bingo, bakning, utflykter, andakt, gymnastik och musik har vi våra egna traditioner för Åbovägen.

Medarbetare

Engagemang

På Attendo Åbovägen arbetar engagerade och kompetenta medarbetare med din vård och omsorg.

Vi har regelbundna besök av läkare och vi har ett nära samarbete med "Specialistläkargruppen Växjö".

Besök oss digitalt!

Är du intresserad av boendet?

Nu erbjuder vi digitala visningar av vårt fina boende via telefon eller dator.
Säkert och enkelt.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.87895,"lng":14.852295},"content":"<h4>Attendo Åbovägen</h4><p>Åbovägen 22 </br> 352 42 Växjö </br> Kronobergs län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.87895,14.852295' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Åbovägen 22,
352 42 Växjö
Kronobergs län

Öppna vägbeskriving