Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Attendo Alunskiffern

Brearedsvägen 90 , Varberg

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Här bygger vi nytt, Livsstilsboende
Antal platser
54
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa

Välkommen till oss

KontaktpersonGabriella Jenswoll

Telefon: 0708-764401

Om boendet

I Varberg pågår byggnationen av 54 nya lägenheter. De tre första våningarna är äldreboende. Huset beräknas stå klart i slutet av 2020. Attendo Alunskiffern blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning mot Sport & Spa vilket innebär att det kommer ha en tydlig profil där hälsa och välmående står i fokus. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.086397,"lng":12.27349},"content":"<h4>Attendo Alunskiffern</h4><p>Brearedsvägen 90 </br> 432 56 Varberg </br> Hallands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.086397,12.27349' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Brearedsvägen 90 ,
432 56 Varberg
Hallands län

Öppna vägbeskriving