Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Ektorpsgården

Björnbo 9, Lidingö

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
35
Talade språk
Svenska, Arabiska, Engelska, Filippinska, Serbokratiska, Spanska, Thailändska, Tigrinia
Byggt år
1954

Välkommen till oss

VerksamhetschefDashne Razzazi

Telefon: 073-662 55 81

Boendet

Det lilla familjära boendet

I trivsamma Björnboområdet på Lidingö ligger Ektorpsgården. Här har vi två somatiska enheter och två demensenheter. Som boende hos oss får du heldygnsomsorg av hög klass. 

Ektorpsgården består av 35 lägenheter fördelade på fyra enheter. Du bor i egen lägenhet med badrum. Lägenheterna renoverades 2011. Samtliga av våra lägenheter har trygghetslarm och omvårdnadspersonal finns tillgänglig dygnet runt. Det är lätt att umgås och här blir alla sedda. Närheten till naturen gör att alla lägenheter har grönskande utsikt.

Aktiviteter

Aktiviteter som stimulerar fysiska och mentala förmågor

Vårt fokus ligger på att varje aktivitet ska vara en social stund, ett avbrott från vardagen och en möjlighet att stimulera fysiska och mentala förmågor.

Måltiderna är en central och viktig del i vardagen. Vi följer årets olika säsonger och firar högtider traditionsenligt. Lunch, fika, middag och kvällsmål serveras på fasta tider.

Besök oss digitalt!

Är du intresserad av boendet?

Nu erbjuder vi digitala visningar av vårt fina boende via telefon eller dator.
Säkert och enkelt.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.369558,"lng":18.171015},"content":"<h4>Attendo Ektorpsgården, äldreboende i Lidingö</h4><p>Björnbo 9 </br> 181 46 Lidingö </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.369558,18.171015' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Björnbo 9,
181 46 Lidingö
Stockholms län

Öppna vägbeskriving