Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Hagalund

Korpralsgatan 8A, Linköping

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
48
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefEmelie Eriksson

Telefon: 072-085 68 21

Boendet

Centralt vårdboende i Linköping

Attendo Hagalund är ett vårdboende beläget centralt i Linköping. Här får du personlig omvårdnad, hälso- och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå samt rehabiliteringsinsatser.

Boendet drivs av Attendo på uppdrag av Linköpings kommun med närhet till vacker natur och Linköpings stadskärna. Hagalunds vårdbostad består av 44 lägenheter varav fyra rum avsedda för parboende. Totalt finns 48 platser med 36 somatiska platser och 12 platser för personer med demenssjukdom. De fyra parlägenheterna är uppdelade på 3 somatiska och 1 demens. Byggnaden och rummen är moderna och bekväma och alla rum har eget pentry och handikappvänliga badrum. Vissa rum på nedersta våningen har egna uteplatser.

Läs mer om äldreomsorg i Linköpings kommun

Medarbetare

Engagerade medarbetare

På Attendo Hagalunds äldreboende i Linköping arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden, planeringsansvarig, kvalitetssamordnare och arbets- och fysioterapeut.

Hagalund har tillgång till sjuksköterska dygnet runt.

Vår läkare kommer till Hagalund en gång per vecka, och nås övrig tid per telefon och finns tillgänglig för akuta besök. Jourläkare finns under kvällar och helger.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.400956,"lng":15.6065322},"content":"<h4>Attendo Hagalund, äldreboende i Linköping</h4><p>Korpralsgatan 8A </br> 582 14 Linköping </br> Östergötlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.400956,15.6065322' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Korpralsgatan 8A,
582 14 Linköping
Östergötlands län

Öppna vägbeskriving