1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Kullen

Ekuddsvägen 56, Ekerö

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
82
Rumsstorlek
29-41.5 kvm
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefHélène Eklund

Telefon: 072-083 96 74

Boendet

Äldreboende centralt på Ekerö

Attendo Kullen äldreboende i Ekerö centrum drivs av Attendo på uppdrag av Ekerö kommun. Här finns totalt 82 platser för personer med behov av permanent boende.

Hos oss får du en egen kontaktperson som ska vara ditt stöd i det dagliga och vara en länk till dina närstående. När du flyttar in hos oss gör vi en genomförandeplan där vi tillsammans beslutar om hjälpinsatserna och önskemål.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

På Attendo Kullen finns en verksamhetschef, en biträdande verksamhetschef och en samordnare. Medarbetargruppen består av undersköterskor, vårdbiträden samt omvårdnadsansvariga sjuksköterskor. Vi har även en vaktmästare som ser till fastigheten och området runt om.

Aktivitetssamordnare och aktivitetsvärd arrangerar regelbundet aktiviteter och utflykter.

En läkare besöker verksamheten regelbundet och vid behov. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns tillgängliga för att prova ut hjälpmedel, lägga upp träningsprogram samt handleda personalen. Fotterapeut Asta Skuodaite tar emot klienter både via remiss och utan, även klienter utifrån är välkomna.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2895321,"lng":17.8084113},"content":"<h4>Attendo Kullen, äldreboende på Ekerö, Stockholm</h4><p>Ekuddsvägen 56 </br> 178 34 Ekerö </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2895321,17.8084113' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Ekuddsvägen 56,
178 34 Ekerö
Stockholms län

Öppna vägbeskriving