Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Attendo Långbroberg

Spadvägen 9, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
74
Rumsstorlek
40 kvm
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefSanna Faily

Telefon: 070-876 44 54

Boendet

Naturnära äldreboende i Älvsjö

Attendo Långbroberg är ett äldreboende i Älvsjö i Stockholm med inriktning Kultur & Nöje. Vi har ett stort utbud av kulturell sysselsättning och ordnar många gemensamma aktiviteter för att roa oss och umgås i glada vänners lag. Tanken med livsstilsboendet är att erbjuda ett boende för dig som har ett stort intresse för kultur, och som fortsatt vill delta i det kulturella utbudet som erbjuds i samhället och hos oss. Vi erbjuder boende för dig med stort omvårdnadsbehov eller demenssjukdom.

Attendo Långbroberg är ett äldreboende med modern standard i en vacker äldre byggnad. Vi har nära till natur och sköna promenadstråk, en vacker trädgård samt en vinterträdgård.

Här finns 74 lägenheter varav fyra är lämpade för parboende. Lägenheterna som är ca 40 kvm har stora badrum och litet minettkök och de flesta har även egen balkong.

Omsorg & Aktiviteter

Stort aktivitetsutbud

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som tillsammans med läkaren ansvarar för din hälsa och vård.

Vår sjukgymnast och arbetsterapeut förskriver hjälpmedel, arbetar med rehabilitering och handleder personalen.

Våra aktiviteter följer vårt koncept Kultur & Nöje och vi har en egen biosalong som är välbesökt samt en vinterträdgård där vi anordnar underhållning för dig som boende. 

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Medarbetargruppen består av undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut.

På Attendo Långbroberg har vi tillgång till sjuksköterskor dygnet runt och patientansvarig läkare kommer till boendet två gånger i veckan. 
Övrig tid kontaktas läkare vid behov.

Sjukgymnast och arbetsterapeut finns i huset  2 dagar i veckan.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Kulturella upplevelser har en positiv påverkan på många människors hälsa och livskvalitet. Kultur skapar mening, tränar sinnen, roar och stimulerar gemenskap samt förstärker den egna identiteten.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.282678,"lng":17.982681},"content":"<h4>Attendo Långbroberg, Äldreboende i Stockholm</h4><p>Spadvägen 9 </br> 125 33 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.282678,17.982681' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Spadvägen 9,
125 33 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving