1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Lillgårdsvägen

Lillgårdsvägen 5, Haninge

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
54
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Utevistelse & Trädgård

Välkommen till oss

VerksamhetschefMarie Hedin

Telefon: 070-867 48 95

Boendet

Fokus på hälsa och motion

Attendo Lillgårdsvägen äldreboende i Tungelsta är ett nybyggt livsstilsboende med inriktningen Utevistelse & Trädgård. Det innebär att vi har fokus på hälsa och motion och ordnar många trevliga aktiviteter utomhus.

Vårt boende ligger nära naturen men vi har också en egen trädgård som är speciellt byggd för att de som bor hos oss ska kunna trivas ute. Här finns promenadslingor, planteringar, utegym, växthus, grillplats och trivsammma sittplatser för gemenskap.

Hos oss på Lillgårdvägen bor du i en egen lägenhet med personal på plats dygnet runt. Totalt finns det 54 platser, varav sex är för parboende.

Omsorg

Permanentboende och korttidsboende

Vi erbjuder permanentboende och korttidsboende både för personer med demens och med stort omvårdnadsbehov. 

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Utevistelse, naturupplevelser och fysisk aktivitet har stor betydelse för vårt välbefinnande. Förutom de läkande och lugnande effekterna, stimuleras fantasin och sociala relationer stärks. Utevistelsens positiva kraft kan bidra till ökad livskvalitet för de boende.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.0999742,"lng":18.041532},"content":"<h4>Attendo Lillgårdsvägen, äldreboende i Haninge</h4><p>Lillgårdsvägen 5 </br> 137 57 Haninge </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.0999742,18.041532' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Lillgårdsvägen 5,
137 57 Haninge
Stockholms län

Öppna vägbeskriving