1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Nilstorpsgården

Svedjevägen 3 A, Lidingö

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Antal platser
80
Talade språk
Svenska, Engelska, Filippinska, Finska, Persiska, Polska, Ryska, Spanska, Thailänska, Tigrinska, Turkiska, Vietnamesiska

Välkommen till oss

VerksamhetschefPetra Nyman

Telefon: 070-000 16 04

Boendet

Äldreboende i vackra omgivningar på Lidingö

Attendo Nilstorpsgården är ett modernt och trivsamt äldreboende som ligger i vackra omgivningar på Lidingö, strax utanför centrala Stockholm. Vi tar tillvara på årstiderna, naturen och de möjligheter till utevistelse som vårt närområde erbjuder. Vi har god hemlagad mat från vårt egna kök och våra medarbetare har gedigen erfarenhet inom äldreomsorgen och arbetar utifrån dina behov och önskemål.

Här finns totalt 80 lägenheter, 10 enheter med 8 lägenheter på varje enhet. Alla lägenheter är ljust inredda med neutrala färger och vackert naturmaterial såsom ekparkett, laserade träpanel och rymligt kaklat badrum. Lägenheterna har pentry, uttag för TV och telefon. Det finns gemensamt allrum och matsal med en stor inglasad balkong i anslutning.

Omsorg & aktiviteter

Egen kontaktman och genomförandeplan

Vi arbetar teambaserat för att planera den bästa omsorgen utifrån dig och dina önskemål. 

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som tillsammans med läkaren ansvarar för din hälsa och vård. Den planerade omsorgen dokumenteras i din genomförandeplan som blir vårt arbetsinstrument. Genomförandeplanen följs upp regelbundet av teamet och dig.

Medarbetare

Gedigen erfarenhet av äldreomsorg

Medarbetarna på Attendo Nilstorpsgården äldreboende har en gedigen erfarenhet av äldreomsorg. Medarbetargruppen består av vårdbiträden, undersköterskor, sjuksköterskor, aktivitetsvärd, arbetsterapeut och sjukgymnast.

Arbetsterapeut och sjukgymnast gör funktionsbedömningar, förskriver hjälpmedel samt handleder personalen.

Läkare från Legevisiten kommer till oss  en gång i veckan samt vid behov.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Mat

Matglädje

På Attendo Nilstorpsgården är måltiden en av de viktigaste aktiviteterna på dagen. Vi lägger stor vikt vid en pedagogisk, trevlig och lugn måltidsmiljö där delaktighet, dukning och servering är viktigt. Från vårt egna kök bjuds det på hemlagad lunch, middag och efterrätt, till maten serveras passande dryck. Näringsrika mellanmål tillagar vi själva samt bakar bröd och kakor som sprider en härliga dofter i huset. När det är helger, högtider och festligheter så bjuds det på extra god mat som vi serverar med trevlig och fin dukning.

Besök oss digitalt!

Är du intresserad av boendet?

Nu erbjuder vi digitala visningar av vårt fina boende via telefon eller dator.
Säkert och enkelt.

"Jag trivs för att jag får så mycket tillbaka från våra boende."

Iwona Sala Omvårdnadspersonal

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3713283,"lng":18.1685618},"content":"<h4>Attendo Nilstorpsgården äldreboende i Lidingö</h4><p>Svedjevägen 3 A </br> 181 47 Lidingö </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3713283,18.1685618' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Svedjevägen 3 A,
181 47 Lidingö
Stockholms län

Öppna vägbeskriving