Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemtjänst Ängelholm

Vaktgatan 17, Ängelholm

Välkommen till oss

Marta Lawicka, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!
Attendo Hemtjänst Ängelholm har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att dina behov och önskemål tillgodoses. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Omsorg & Medarbetare

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Personalen arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Vår personalgrupp är erfaren och kompetent. Alla arbetar för att underlätta din vardag samtidigt som de värnar om din personliga integritet.

Vi har hög kompetens gällande allt från det normala åldrandet till olika typer av demenssjukdomar. För att både du och dina närstående ska känna er trygga i situstionen får du ett eget kontaktteam som ger dig omsorg med omtanke och valfrihet om hur du önskar att dina insatser ska utformas.

Hemtjänst i form av service- och omvårdnadsinsatser alla dagar, hela året mellan kl: 07-22.

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, mindre trädgårdsarbete, ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök m.m.

Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Läs mer om rutavdrag på Skatteverkets hemsida

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.2466773,"lng":12.8631953},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Ängelholm</h4><p>Vaktgatan 17 </br> 262 31 Ängelholm </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.2466773,12.8631953' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Vaktgatan 17,
262 31 Ängelholm
Skånes län

Öppna vägbeskriving