Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hemtjänst Kungälv

Utmarksvägen 18, Kungälv

Välkommen till oss

Marie Björkman, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!
Attendo Hemtjänst Kungälv har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att dina behov och önskemål tillgodoses. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Medarbetare

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos oss på Attendo Hemtjänst Kungälv arbetar engagerad och kompetent personal med fokus på att stötta och underlätta för dig i din vardag med ditt biståndsbeslut som grund. Personalen arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Alla arbetar för att underlätta din vardag samtidigt som de värnar om din personliga integritet.

Vi har hög kompetens gällande allt från det normala åldrandet till olika typer av demenssjukdomar. För att både du och dina närstående ska känna er trygga i situationen får du ett eget kontaktteam som ger dig omsorg med omtanke och valfrihet om hur du önskar att dina insatser ska utformas.

Omsorg

Underlättar och stöttar dig i din vardag

Attendo Hemtjänst Kungälv bedriver hemtjänst i form av service- och omvårdnadsinsatser alla dagar, hela året mellan kl. 07:00-22:45.

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Vi kan erbjuda exempelvis: ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även trädgårdsarbete, fönsterputsning och diverse du kan behöva hjälp med.

Möt Maj-Britt - en av våra fantastiska kunder

"Det är alltid roligt att se er"

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.8715924,"lng":11.9499225},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Kungälv</h4><p>Utmarksvägen 18 </br> 442 39 Kungälv </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.8715924,11.9499225' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Utmarksvägen 18,
442 39 Kungälv
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving