Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Södermalm

Vi har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

  • Färgargårdstorget 94

  • 116 43 Stockholm

  • Stockholms län

  • Visa på karta

Fakta

  • Talade språk: Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Vi underlättar och stöttar dig i din vardag

Attendo Hemtjänst Södermalm har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Den fasta omsorgskontakten lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo hemtjänst Södermalm arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor. Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Med oss kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Ulvhild tillsammans med sin fasta omsorgskontakt Jenny
Ulvhild tillsammans med sin fasta omsorgskontakt Jenny

Ulvhild trivs med Attendo Hemtjänst

För en tid sedan var hon tvungen att operera bort sin ena njure och inte långt därefter blev det även dags för en höftledsoperation. Plötsligt blev vardagsbestyren besvärliga och tunga och behovet av stöd blev större.

– Från början hade jag hemtjänst från annat håll men jag trivdes inte med deras omsorg. De flyttade runt saker i mitt kök och ville ändra på tider och annat. Jag stod ut några månader, sedan fick det vara bra med dem, säger Ulvhild och fortsätter:

– I samband med det fick jag en lapp i brevlådan från Attendo där de beskrev sin verksamhet och berättade om sina matlådor. Jag testade matlådorna och de var riktigt goda, men efter en tid behövde jag inte matlådorna längre, men Attendos hemtjänst behöll jag. Och så hade jag ju Jenny Sahko här som då blev min fasta omsorgskontakt!

 

Läs hela artikeln om Ulvhild och Attendos hemtjänst på Södermalm:

Kundberättelse: Ulvhild
Quote

Bra bemötande, kontoret svarar alltid när jag ringer. Jag trivs väldigt bra med Attendo!

Devider

Kund hos Attendo Hemtjänst Södermalm

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster

God och näringsrik mat

Priset för en matlåda är 75 kr och då ingår sallad.

Önskar du dessert tillkommer 15 kr.

Det finns alltid fyra rätter att välja mellan samt specialanpassad kost om det efterfrågas.

Menu

Matlagning eller Matlåda för 75 kr

Kost och näring är avgörande för en god hälsa. Vi tillagar gärna maten med dig om det finns önskemål om det. Annars kan vi leverera matlådor från Attendos eget kök. Våra kockar har tillsammans med Attendos dietister skapat en meny.

Läs mer om vårt matkoncept
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Attendos äldreboenden i Stockholm

Vi på Attendo har också flera fina äldreboenden i Stockholm att välja bland. Vi erbjuder personlig omsorg, spännande aktiviteter och gemenskap samt goda måltider. Allt med din omsorg i fokus!

Aktiviteter & gemenskap

På våra boenden erbjuds många varierande aktiviteter, både individuella och gemensamma. Det är du som bestämmer vad du orkar vara med på och vad du tycker är kul.

Personlig omsorg

När du flyttar in hos oss får du en kontaktman som du alltid kan vända dig till. Tillsammans upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Goda måltider

Mat och måltider är höjdpunkten på dagen för många och det är därför vi alltid gör det lilla extra för att erbjuda välsmakande och stämningsfulla måltider.

Läs mer om våra äldreboenden i Stockholm

Intresserad av hemtjänst?