Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Upplands Väsby

Vi ger trygg omsorg, med dig i fokus. Vi planerar & genomför insatserna i samarbete med dig.

Kontakt

Unit contact image
Unit contact image

Adress

 • Johanneslundsvägen 4

 • 194 61 Stockholm

 • Stockholms län

 • Visa på karta

Fakta

 • Talade språk - Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

  Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Attendos hemtjänst i Upplands Väsby

För många äldre kan det bli svårt att utföra vardagssysslor såsom att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Då kan det vara möjligt att få hemtjänst beviljad av kommunen. Du som bor i Upplands Väsby kan då välja Attendo som utförare.

Med 40 års erfarenhet av hemtjänst vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd. För att du ska få en så personlig omsorg som möjligt, bokar vi alltid in ett hembesök hos nya kunder för att gå igenom behov och önskemål. Du får även en fast omsorgskontakt som är den du oftast kommer träffa.

För att få hjälp av hemtjänsten behövs ett biståndsbeslut. Det får du genom att kontakta en biståndshandläggare på Upplands Väsby Kommun. Om du redan har hemtjänst men vill byta utförare till Attendo kontaktar du din biståndshandläggare som hjälper dig.

Läs mer om oss här på hemsidan eller ring oss, måndag - fredag, 8.00 - 16.00 på telefonnummer 020 - 211 300.

Låt oss ta hand om dina vardagsbestyr!

Hos oss på Attendo är det dina önskemål som avgör hur omsorgen ska utformas. Om du väljer oss som utförare bokar vi alltid ett hembesök med dig för att vi ska lära känna varandra och gå igenom dina behov. Detta dokumenteras sedan i en genomförandeplan som ligger till grund för vårt kommande arbete hos dig, så att omsorgen blir på det sätt du önskar.

Fördelar med Attendo:

 • Du får en fast omsorgskontakt som sköter de flesta insatserna i ditt hem och har extra ansvar för din omsorg.
 • Vi vinnlägger oss om att komma på utsatt tid och du blir alltid meddelad om det skulle ske några förändringar
 • Vi bär alltid arbetskläder och id-bricka för din trygghet och säkerhet
 • Du kan få goda och näringsriktiga matlådor hemlevererade, tillagade i vårt eget kök.
 • Om du vill ha hjälp med annat kan du köpa hushållsnära tjänster av oss med RUT-avdrag.

Du bestämmer hur du vill ha det

Hos oss arbetar utbildade undersköterskor och vårdbiträden. Vi satsar på att kompetensutveckla medarbetarna kontinuerligt inom vård och omsorg, men även om exempelvis kost, demens och kontaktmannaskap.

En av våra medarbetare utses till din fasta omsorgskontakt och kommer att vara den person som i första hand utför insatserna i ditt hem och har extra ansvar för din omsorg, vilket bidrar till en ökad kontinuitet och trygghet. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din fasta omsorgskontakt går det självklart bra att byta. Vi strävar alltid efter att komma på utsatt tid och du blir alltid meddelad om det skulle ske några förändringar. 

Quote

Personalen på Attendo är mycket trevliga och min kontaktperson är mycket kunnig!

Devider

Kund på Attendo Hemtjänst Upplands Väsby

Hushållsnära tjänster - Halva priset med rutavdrag

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs, inköp, tvätt och promenader.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Vi drar av skattereduktionen direkt på varje faktura. Du slipper ligga ute med pengarna och vi sköter kontakten med Skatteverket.

Kontakta oss redan idag för att veta mer om vilka tjänster vi erbjuder och hur vi kan förenkla din vardag!

Läs mer om hushållsnära tjänster
Video poster
Video play button

Så ansöker du om hemtjänst

Det kan vara svårt att veta hur det går till att ansöka om hemtjänst. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig i alla steg!

För många äldre kan det bli svårt att utföra vissa vardagssysslor, som att städa, gå och handla eller tvätta kläder. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.

Utveckling och samarbete

Sakta men säkert blir Attendo mer synliga och den extra energi man ger får man tusenfalt tillbaka genom uppskattning och att se människor som mår bra och känner sig sedda.

– Man vet vem det är som kommer, man vet att vi alltid ringer om vi råkar bli sena och man kan känna sig trygg. Vi ser en stor utvecklingspotential och vi kommer att ta ett par rejäla kliv nu för att synas och märkas. Så småningom kommer vi även att utöka samarbetet med vårt fina äldreboende i Fresta där vi kan hitta samverkansfördelar för våra äldre och skapa en samlingspunkt för umgänge, trivsel och aktiviteter. Vi har både ambitionen, viljan och kompetensen att expandera framöver. Vi ser verkligen fram emot att träffa nya potentiella kunder för att visa vad vi går för!

Berättar Sara Höök, verksamhetschef på Attendo Hemtjänst Upplands Väsby.

 

 

Attendo Fresta Södra Allé

Vill du utveckla framtidens viktigaste bransch med oss?

Sök jobb

Intresserad av hemtjänst?