Hoppa till huvudinnehåll

Attendo Hemtjänst Växjö

Varmt välkommen till Attendo Hemtjänst Växjö! Vi kan hjälpa dig med allt från städning och handling till personlig omvårdnad och promenadsällskap.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Vikaholmsallén 52

  • 352 20 Växjö

  • Kronobergs län

Fakta

  • Talade språk: Svenska

  • Hemtjänst, Hushållsnära tjänster

Vi hjälper dig enligt dina önskemål!

Varmt välkommen till Attendo Hemtjänst Växjö! Vi kan hjälpa dig med allt från städning och handling till personlig omvårdnad och promenadsällskap.

Hos oss på Attendo är det dina önskemål som avgör hur omsorgen ska utformas. Om du väljer oss som utförare bokar vi alltid ett hembesök med dig för att vi ska lära känna varandra och gå igenom dina behov. Detta dokumenteras sen i en genomförandeplan som ligger till grund för vårt kommande arbete hos dig, så att omsorgen blir på det sätt du önskar. Kostnaden för dina beviljade hemtjänstinsatser är densamma oavsett om du väljer kommunen eller Attendo som utförare.

För en trygg vardag

Hos oss får du alltid en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till om ni har frågor eller synpunkter. Vi vet att de flesta uppskattar kontinuitet och därför försöker vi alltid minimera antalet personer som utför insatser hos dig. På det sättet lär vi också känna dig och dina önskemål ännu bättre.

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare bär arbetskläder och id-bricka. Detta tillsammans med vår säkra nyckelhantering garanterar din trygghet.

Vi hjälper dig med dina vardagsbestyr

Vi kan erbjuda hjälp med vardagssysslor även om du inte har biståndsbeslut. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss.

Ring oss för att veta mer om priser och vilka tjänster vi kan erbjuda dig för att underlätta din vardag!

020 - 211 300 

Måndag - fredag, 8.00 - 16.00

Läs mer om hushållsnära tjänster